fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Maria Jespersen topscorer igen i ny EuroCup-sejr

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sejrede onsdag igen i EuroCup. Denne gang blev tyrkiske Nesibe Aydın nedlagt.

Foto: fiba.basketball

Onsdag leverede den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen endnu en præstation af høj kvalitet.

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC var onsdag på besøg hos Nesibe Aydın i Tyrkiet i EuroCup-turneringen.

Rumænske Sepsi var på jagt efter sæsonens anden sejr i EuroCup, og den fik Jespersen og kompagni. Nesibe Aydın blev besejret med 56-70 efter en kamp, hvor en fornuftig anden halvleg af Sepsi gjorde udfaldet.

Den danske landsholdsforward sluttede som Sepsis topscorer i kampen med 17 point. Jespersen havde dertil fem rebounds, tre assists og pyntede på sin statline med et enkelt steal og to blocks.

Kampens topscorer gik til hjemmeholdets Jessica Thomas med 22 point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Modsat sæsonåbneren i EuroCup gik kampens spiller-prisen til ikke til Maria Jespersen men hendes holdkammerat Bethy Mununga, der leverede ni point og hele 21 rebounds.

Næste kamp i EuroCup for Jespersen er den 10. november mod Bursa Uludag Basketbol, der også er fra Tyrkiet.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

EuroCup

Landsholdsprofilen Maria Jespersen var rystende god, da hendes hold ACS Sepsi-SIC onsdag spillede første kamp i EuroCup-gruppespillet. Sepsi slog Elitzur Holon med 76-75.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...

Internationalt

Maria Jespersen har domineret i Australien sommeren over. Danskerens tårnhøje niveau har udmøntet sig i prisen som ligaens Most Valuable Player.