fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Maria Jespersen dominerer i dramatisk EuroCup debut – kåret som kampens spiller

Landsholdsprofilen Maria Jespersen var rystende god, da hendes hold ACS Sepsi-SIC onsdag spillede første kamp i EuroCup-gruppespillet. Sepsi slog Elitzur Holon med 76-75.

Foto: fiba.basketball

Sæsonen er først lige startet for rumænske ACS Sepsi-SIC, men den danske landsholdstjerne Maria Jespersen har allerede fået sat sit præg på holdet, der i denne sæson spiller med i EuroCup, den næstbedste turnering i Europa.

Jespersen og kompagni åbnede onsdag sæsonen i den stjernespækkede europæiske turnering på hjemmebane mod israelske Elitzur Holon, og den danske forward fik en hovedrolle i den dramatiske kamp, der sluttede med to point mellem holdene.

Efter en neglebider af en fjerde periode kunne ACS Sepsi-SIC juble over en 76-75 sejr i første kamp i EuroCup-gruppespillet. Kampen var tæt fra start til slut, og føringen skiftede hænder hele 15 gange i løbet af kampen.

Gæsterne fra Israel havde chancen for at stjæle sejren helt til sidst med fem sekunder tilbage af kampen, men den danske Sepsi-stjerne lavede et stort – næsten game-winning – defensivt spil, hvor hun fik blokeret en aflevering, hvilket i sidste ende sendte sejren i det rumænske holds retning.

Maria Jespersen leverede 26 point, to assists, fire steals og to blocks i sin EuroCup-debut og var kampens helt store oplevelse. Derfor blev hun fuldt fortjent kåret som kampens spiller.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Artiklen fortsætter under opslaget

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sepsi-SIC (@sepsi.sic)

ACS Sepsi-SIC var med i kvalifikationen til Euroleague, men efter et spændende gruppespil stod det klart, at det rumænske hold måtte tage til takke med EuroCup. Læs mere om det her.

Næste gang Jespersen skal i aktion i EuroCup er onsdag den 2. november i Ankara, Tyrkiet mod Nesibe Aydın.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det er altså tale om en brandvarm Maria Jespersen, der møder ind i den danske landsholdslejr i næste måned forud for landskampene mod Montenegro og Østrig.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Det danske stortalent Tobias Jensen fik søndag sin debut i den tyske Bundesliga, da hans hold ratiopharm Ulm var på besøg hos MLP Academics...

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.