fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Darko Jukic: – Vi har ingen rytme i vores spil

Horsens IC tog torsdag aften imod BC Aarhus, en kamp hvor Horsens med den flotte start på sæsonen kunne tage sig af favoritrollen. Dog skulle favoritterne i denne kamp kæmpe for en sejr, da gæsterne pressede hjemmeholdet i store dele af kampen. Stærkt forsvar af Horsens i anden halvleg sikrede dog i sidste ende de gule en sejr på 79-65.

Darko Jukic fortæller til Fullcourt efter kampen om hvordan det var at stå overfor sit gamle hold, og ikke mindst træner og holdkammarater.

Synes ikke det var specielt anderledes, end når jeg spiller mod de andre hold. Jeg går ind til hver kamp med samme mål, men jeg må sige at følelsen af at have slået AG, Allan Foss og co. var rigtig god.

Jeg er stadig bosat i Aarhus, og har stadig gode relationer til mine gamle holdkammerater og trænere. Men jeg er rigtig glad for Horsens og de nye udfordringer.

Om kampen havde Darko ikke de helt store rosende ord, da holdet ikke spillet på højeste niveau i mod gæsterne fra Aarhus.

Flere fra holdet kommer hurtigt i fejlproblmer, og vi har ingen rytme i vores spil. Vi glemte samtidig at rebounde, og det udnytter Aarhus til fulde.

Vi har kun været sammen i halvanden måned, og vi kan stadig udvikle os som hold. Vi viser i perioder, hvad vi er i stand til både angrebsmæssigt og i forsvaret. Som sæsonen skrider frem, er vi forhåbentlig i stand til at spille mere konsekvent i alle 4 perioder.

Næste kamp på programmet er vikingerne fra Aalborg, der endnu ikke har fået point på kontoen, og det er derfor nogle sultne vikinger der kommer på besøg i Forum Horsens.

Vi er på hjemmebane og er ligeså sultne efter sejr, som vi var før sidste kamp.

Stats fra kampen kan ses ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.