fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Darko Jukic: – Vi har ingen rytme i vores spil

Horsens IC tog torsdag aften imod BC Aarhus, en kamp hvor Horsens med den flotte start på sæsonen kunne tage sig af favoritrollen. Dog skulle favoritterne i denne kamp kæmpe for en sejr, da gæsterne pressede hjemmeholdet i store dele af kampen. Stærkt forsvar af Horsens i anden halvleg sikrede dog i sidste ende de gule en sejr på 79-65.

Darko Jukic fortæller til Fullcourt efter kampen om hvordan det var at stå overfor sit gamle hold, og ikke mindst træner og holdkammarater.

Synes ikke det var specielt anderledes, end når jeg spiller mod de andre hold. Jeg går ind til hver kamp med samme mål, men jeg må sige at følelsen af at have slået AG, Allan Foss og co. var rigtig god.

Jeg er stadig bosat i Aarhus, og har stadig gode relationer til mine gamle holdkammerater og trænere. Men jeg er rigtig glad for Horsens og de nye udfordringer.

Om kampen havde Darko ikke de helt store rosende ord, da holdet ikke spillet på højeste niveau i mod gæsterne fra Aarhus.

Flere fra holdet kommer hurtigt i fejlproblmer, og vi har ingen rytme i vores spil. Vi glemte samtidig at rebounde, og det udnytter Aarhus til fulde.

Vi har kun været sammen i halvanden måned, og vi kan stadig udvikle os som hold. Vi viser i perioder, hvad vi er i stand til både angrebsmæssigt og i forsvaret. Som sæsonen skrider frem, er vi forhåbentlig i stand til at spille mere konsekvent i alle 4 perioder.

Næste kamp på programmet er vikingerne fra Aalborg, der endnu ikke har fået point på kontoen, og det er derfor nogle sultne vikinger der kommer på besøg i Forum Horsens.

Vi er på hjemmebane og er ligeså sultne efter sejr, som vi var før sidste kamp.

Stats fra kampen kan ses ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort