fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Will Paul – Det bliver en krig hele vejen igennem

Svenborg Rabbits udlignede serien imod Randers Cimbria med 84-91 sejren på udebane torsdag aften.

Bonell Colas - Will Paul - Randers Cimbria - Svendborg Rabbits - Per Wied

Kaninerne har med sejren nu vendt hjemmebanefordelen igen efter nederlaget i mandags i Svendborg. En ufattelig vigtig sejr for fynboerne, der med et nederlag her ville have bragt sig i store vanskeligheder inden næste kamp.

Will Paul bidrog med sit for at Svendborg vandt kampen, og med hans 23 point torsdag aften hjalp han sit hold med at udligne serien efter den flotte sejr.

– Forsvaret er nøglen for os, og vi gjorde en meget større indsats på den del af banen i kamp 2 end vi gjorde i den første kamp lægger Paul ud med at fortælle til Fullcourt.

Paul har spillet nogle gode kampe for Svendborg imod Randers i år. Tilbage i oktober havde han hans mest scorende kamp mod netop Randers (31 point). I de to første kampe i serien har amerikaneren bidraget med sit for at Svendborg skulle vinde, dog mener han ikke at Randers gør det nemmere for at hans spil fungerer mere end andre hold gør.

– Randers er et utroligt godt hold, de er dygtige på alle positioner, og jeg forsøger bare at gøre mit arbejde uden store indviklinger. Jeg prøver at drage fordel af mine drives til kurven og skyde de åbne skud når muligheden er der. Uanset hvilket hold vi spiller imod, gør jeg bare mit bedste i at bruge mine fordele til at hjælpe holdet fortæller Will Paul.

Forventingerne er store for amerikaneren der glæder sig til de næste kampe i serien.

– De er hårde at spille imod, men vores mål er at vinde kamp 3 og 4 og dermed avancere til finalen. Det bliver en krig hele vejen igennem, og det kommer helt sikkert til at blive utrolig sjovt at spille de kampe, afslutter amerikaneren med at fortælle.

Topscorer for Randers Cimbria blev Bonell Colas med 22 point. Charlie Burgess var en enkelt assist fra en tripel double. Den amerikanske guard havde 18 point og 12 rebounds. For Svendborg blev Johnell Smith mest scorende med 24 point imens Will Paul var lige i hælene på ham med hans 23 point.

Næste kamp spilles i Svendborg Idrætscenter på mandag kl 19.00.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...