fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Will Paul: Der er ingen nemme kampe i ligaen

Det er anden kamp i træk at Svendborg Rabbits har problemer på udebane, og mod et hold fra Sjælland, da kaninerne fra Fyn tabte til Hørsholm onsdag aften.

I forrige udebanekamp stjal SISU sejren fra Svendborg Rabbits. Og i denne uge var det Hørsholm 79ers.

Udover at begge kampe var på udebane, og at begge hold var fra Sjælland, har de to opgør rent faktisk endnu en ting til fælles. Nemlig at Svendborg Rabbits spiller en horribel fjerde periode i begge opgør, der afgører kampene. En ting som holdet selv er skyld i fortæller Svendborg profilen Will Paul til Fullcourt.

”Vi roder os selv ind i problemerne. De hold vi spiller mod er ikke noget specielt. Vi spiller tre gode perioder, og en absolut horribel periode. Alle vores små fejl koster os dyrt, og vi taber kampen med en boldsbessidelse,” henviser Will Paul til nederlaget mod 79’ers og fortsætter.

”I fjerde periode fik Hørsholm gang i deres omstillingsspil, og vores forsvar brød mere eller mindre sammen. Vi gav billige layups, og åbne trepointsscoringer. Da de så langsomt kom tilbage i kampen, blev vi stive i vores spil, og stoppede med at spille vores spil,” indrømmer amerikaneren.

Læs også kommentar fra den anden lejr: Alejo Rodriguez – Forsvaret er nøglen

På trods af de to nederlag, skader, og det faktum at Copenhagen Wolfpack langsomt kryber væk fra kaninerne i grundspillet, har Svendborg stadig øjnene rettet efter finalen, og ikke mindst mesterskabet.

”Jeg har stort tiltro til både mit hold og mine trænere. Vi er en super gruppe, der arbejder hårdt hver dag, og jeg tror stadig vi er ved at arbejde os igennem nogle ting. Vi har tabt et par kampe, som vi måske ikke burde have tabt, men det betyder at vi måske kan vinde nogle kampe, som folk ikke nødvendigvis tror vi kan vinde. Vores hold er godt, og vi sigter stadig efter mesterskabet.”

Næste kamp for kaninerne bliver Aalborg Vikings, der kan defineres som en nemmere modstander end Hørsholm 79ers. Men i følge Svendborg-profilen er der ingen nemme kampe i ligaen. Taber man niveauet et øjeblik, bliver man straffet det andet. Derfor skal holdet gå all-in hver gang.

”Der er ingen nemme kampe i denne her liga. Vi går ind til hver eneste kamp med respekt for vores modstandere, og efterlader alt hvad vi har på banen”, afslutter Will Paul med at fortælle til Fullcourt.

(Foto: Boba Keseric)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen var taget en tur til Søndersøhallen. Værløse Blue Hawks stod klar til kæmpe i kampen, hvor et hold skulle have deres første...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...