fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

SISU videre til pokalkvartfinalerne – Vinder returkampen over Værløse 85–70

Pressemeddelelse: SISU havde tabt en barnburner 81–80 6 dage tidligere i Værløse, og det skulle simpelthen ikke ske igen. Et helt andet SISU-hold kom derfor på banen i Kildeskovshallen, spillede sammen og kæmpede, og kontrollerede kampen fra begyndelsen.

Mickey Dennis startede løjerne med en 3’er fra siden, og han lavede 7 point i de første 10 minutter. David Harder var også suveræn med 10 point i første periode, som endte 25–17. Troy Brewer bidrog med 7 point og Pape Ba med 4 for Værløse.

I anden periode kæmpede kæmperne under kurven for hver rebound. Philip Bo scorede 6 point, og Troy Brewer fortsatte med at skyde løs og lavede 10 point. Perioden endte 42–35.

Læs også: Mathias Glahn – Vi viser at vi godt kan være med mod de gode hold i år

Men i tredje periode accelererede SISU til en 25-points føring i kraft af godt spil fra især Mickey Dennis og Joe Benjamin, og godt forsvar fra hele holdet. Troy Brewer sad på bænken i lang tid, måske fordi Værløses træner allerede havde torsdagens TV-kamp mod Hørsholm 79ers i tankerne. SISU og Værløse spillede den brede bænk, og det stod 71–46 efter tredje periode.

Kunne SISU sætte sådan en føring over styr i fjerde? Den ustyrlige Peter Møller, som scorede 13 point i fjerde periode, satsede netop på det, og pludselig stod det kun 76–62, og Troy Brewer og Pape Ba var igen sat på banen. Men så skiftede Almir Zeco nogle af SISU’s startere ind igen, og det stoppede Værløse. Kampen endte 85–70.

Annonce. Scroll for at læse videre.

I alt scorede 11 spillere for SISU og 8 for Værløse.

Topscorere:

SISU:

Joe Benjamin, 13 point, 11 rebounds (double-double), 2 assists, 2 blocks;

Mickey Dennis, 20 point, 3 assists, 2 steals, 2 rebounds; David Harder 14 point.

Værløse:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Peter Møller 15 point, 4 rebounds, 3 assists; Pape Ba 10 point, 7 rebounds;

Troy Brewer 17 point, 4 rebounds.

Nu ser Værløse frem til at fylde Farum Arena til TV-kampen på torsdag, mens SISU glæder sig til at møde Randers Cimbria hjemme på søndag kl. 15:00 og senere, i pokalkvartfinalerne, én af de andre vindere af 1/8-finalerne.

(Foto: James Hjertholm)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Forud for søndagens pokalfinale i Forum Horsens fik Basketligaen-legenden Chris Nielsen taget afsked med de danske basketfans, der gav Nielsen en stående applaus.

Nyhedsoversigt

Jimmy Moore vandt søndag sin første titel som Svendborg Rabbits-cheftræner, da det sydfynske mandskab vandt årets pokalturnering efter en dramatisk kamp mod Bakken Bears....

Nyhedsoversigt

Vi mødte en glad Sebastian Åris efter Svendborg Rabbits´ pokalfinalesejr mod Bakken Bears søndag.

Bakken Bears

Svendborg Rabbits er pokalmestre anno 2022, efter de slog Bakken Bears med 85-87 i et sandt pokaldrama.

Bakken Bears

Jimmy Moore kan søndag vinde sin første titel som Svendborg Rabbits-cheftræner, og amerikaneren ser frem til pokalfinalen mod forhåndsfavoritterne Bakken Bears.

Bakken Bears

"Vi er klar," fortæller Bakken Bears´ cheftræner, Anders Sommer, til Fullcourt.dk. Søndag mødes Bakken Bears og Svendborg Rabbits i årets pokalfinale, og aarhusianerne er...

AKS Falcon

Årets finaleserie i Kvindebasketligaen står mellem AKS Falcon og SISU, der slog henholdsvis BMS Herlev og BK Amager ud.

AKS Falcon

SISU Basketball fik ikke et ben til jorden, da de på udebane søndag blev kørt over af de nykronede pokalmestre AKS Falcon med cifrene...