fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Peter Møller frustreret over det tabte momentum der gav Horsens IC sejren

Horsens IC lagde som forventet godt ud hjemme mod Værløse BBK. Men i anden halvleg tabte de pusten og momentum efter pausen, hvor gæsterne overtog styret.

Peter Møller - Emil Hyltoft Eriksen

Horsens IC havde det hele under kontrol i første halvleg mod Værløse BBK. Efter halvlegspausen fik gæsterne momentum, og snuppede føringen efter at have vundet tredje periode med 14-28.

Men ligeså hurtigt momentummet kom, ligeså hurtigt forsvandt det for gæsterne fra Værløse, der mistedet grebet om kampen i fjerde periode.

– Der var mange ting der spillede ind, men hatten af for Horsens, som formår at overtage momentum stærkt ført an af Skyler, udtaler Peter Møller fra Værløse efter kampen.

Læs også: 20-årig dommer skal dømme All Star kampen

Horsens IC vinder fjerde periode 26-10, og bringer balance i regnskabet i forhold til den dårlige tredje periode, og slår desuden Værløse BBK med 92-83.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Det er vild frustrerende at det er dem som ender med en sejr. De viste de havde flere strenge at spille på til sidst og overtog fuldstændig kampen fra os i de sidste minutter, afslutter guarden med at fortælle til Fullcourt.

Peter Møller fik 22 point, 7 rebounds og 1 steal. I den anden lejr var Skyler Bowlin endnu en gang overlegen med sine 19 point, og værd at bemærke hele 15 assist(ud af Horsens 19 i alt i kampen), samt 4 steals. Jonas Bergsted var desuden godt skydende fra gulvet med 23 point (85% 11/13) og 9 rebounds.

Kampens spiller blev dog Vedran Borovcanin fra Horsens IC med 19 point, 10 rebounds, 3 steals og 2 assists i de gules sjette sejr i træk på hjemmebane.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.