fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Peter Møller frustreret over det tabte momentum der gav Horsens IC sejren

Horsens IC lagde som forventet godt ud hjemme mod Værløse BBK. Men i anden halvleg tabte de pusten og momentum efter pausen, hvor gæsterne overtog styret.

Peter Møller - Emil Hyltoft Eriksen

Horsens IC havde det hele under kontrol i første halvleg mod Værløse BBK. Efter halvlegspausen fik gæsterne momentum, og snuppede føringen efter at have vundet tredje periode med 14-28.

Men ligeså hurtigt momentummet kom, ligeså hurtigt forsvandt det for gæsterne fra Værløse, der mistedet grebet om kampen i fjerde periode.

– Der var mange ting der spillede ind, men hatten af for Horsens, som formår at overtage momentum stærkt ført an af Skyler, udtaler Peter Møller fra Værløse efter kampen.

Læs også: 20-årig dommer skal dømme All Star kampen

Horsens IC vinder fjerde periode 26-10, og bringer balance i regnskabet i forhold til den dårlige tredje periode, og slår desuden Værløse BBK med 92-83.

– Det er vild frustrerende at det er dem som ender med en sejr. De viste de havde flere strenge at spille på til sidst og overtog fuldstændig kampen fra os i de sidste minutter, afslutter guarden med at fortælle til Fullcourt.

Peter Møller fik 22 point, 7 rebounds og 1 steal. I den anden lejr var Skyler Bowlin endnu en gang overlegen med sine 19 point, og værd at bemærke hele 15 assist(ud af Horsens 19 i alt i kampen), samt 4 steals. Jonas Bergsted var desuden godt skydende fra gulvet med 23 point (85% 11/13) og 9 rebounds.

Kampens spiller blev dog Vedran Borovcanin fra Horsens IC med 19 point, 10 rebounds, 3 steals og 2 assists i de gules sjette sejr i træk på hjemmebane.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...