fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Troy Franklin vender tilbage til Team FOG Næstved

Der var i den grad lagt op til en nyhed, af det helt store, da Team FOG Næstved i eftermiddags kunne fortælle, at man havde skrevet under med en stor profil. Og det tør i den grad siges var tilfældet.

Troy Franklin var i 2015/2016 sæsonen en markant profil, på det Team FOG Næstved-mandskab der vandt bronzemedaljer. Med en fornem stat-line på 16,5 point, 4 assist, 2,9 rebounds, og en scoringsprocent på hele 43% bag treeren, var han en af de store oplevelser i Arena Næstved i den sæson.

#
11
NAVN
Troy Franklin
NATIONALITET
usa USA
POSITION
PG, SG
HØJDE
183
VÆGT
79
KLUB
Troy Franklin vender tilbage til Team FOG Næstved
TIDLIGERE
Troy Franklin vender tilbage til Team FOG Næstved
FØDSELSDAG
7. nov 1989
ALDER
34

Undervejs i sæsonen havde den 183 cm høje guard solide kampe, med både otte og ni treere i en kamp. Han viste enormt stor range for sit trepointsskud, hvilket gjorde ham til en svær spiller at dække op. Desværre var der også en bagside af medaljen, hvor han i et par kampe var oppe og toppes med modstanderne, og modtog et par kampes karantæne.

I følge vores oplysninger ville Team FOG Næstved, godt have beholdt Troy Franklin i sidste sæson, men da man tog kontakt til ham, havde han netop sat sin underskrift på en kontrakt i det slovenske.

Blandet slovensk succes

Her blev det blot til blot 15 kampe, og en god gang blandet succes for Troy Franklin. Han havde også her gode kampe på både 26 og 36 point, men af en uforklarlig årsag måtte han forlade klubben i januar måned.

Du kan se highlights fra hans sæson i Slovenien, krydret med et par fra den danske Basketliga i klippet herunder.

Artiklen fortsætter under videoen.

Team FOG Næstved og de gamle kendinge

Selvom sydsjællænderne har svært ved, at hive danske profiler til. Så har de vist over de senere år, at man kan lykkes med at hente tidligere profiler til klubben. Senest vist med Corin Henry, Caleb Walker og Chris Gabriel. Nu kom turen så til Troy Franklin, som uden tvivl vil blive taget godt i mod af klubbens fans.

”Vi er virkelig glade for at det er lykkedes det her. Vi kender Troy Franklins ubetingede kvaliteter og får en guard ind som kan skyde fra distancen, slå bolden i gulvet og skabe plads overalt på banen. Troy Franklin er en speciel person med hjertet på rettet sted, men også med en unik vindermentalitet. Han er overbevist i hele sin krop om at han er den ubetinget bedste og afgørende spiller. Vi har fået en X faktor spiller ind,” udtaler direktør i klubben, Andreas Larsen.

Klubben har stadig en enkelt amerikaner-plads tilbage på holdet, men klubben har ikke travlt.

”Vi har is i maven og har haft det hele vejen igennem. Havde vi ikke haft det, så havde vi ikke stået med en aftale med Troy Franklin nu, og det er vi som det sikkert også kan fornemmes rigtigt glade for. Hvornår vi har den sidste spiller på plads ved vi ikke, men nu må vi se” afslutter Andreas Larsen.

Du kan se hele Næstved-truppen lige her.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Den tidligere MVP i Basketligaen og Team FOG Næstved-spiller, Mike McGuirl, der i fredags blev opsagt i MLP Academics Heidelberg, har nu fundet sin...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved spiller og sidste sæsons Basketligaens MVP, Mike McGuirl, er blevet opsagt i den tyske klub MLP Academeics Heidelberg.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var drama for alle pengene, da Svendborg Rabbits tog imod Team FOG Næstved. Efter 40 hektiske minutter kunne hjemmeholdet fejre en sejr på...

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte den svingende sæsonstart, da de torsdag aften måtte se sig besejret af Team FOG Næstved med 82-102.

Basketligaen

Tilskuerne i Hal 1 fik en masse for pengene, da Team FOG Næstved tog imod BC Copenhagen. Gæsterne viste tænder, men hjemmeholdet løb med...

Basketligaen

BMS Herlev kom på en svær opgave, da Team FOG Næstved kom på besøg. Gæsterne blev også for stor en mundfuld for hjemmeholdet, som...