fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tobias Tita tager to år mere i Næstved

Det blev ikke til den vilde succes for Tobias Tita i den forgangne sæson i Næstved, efter han skiftede fra Værløse. Han sad på det yderste mandat i truppen, og fik blot i snit 4:14 minutters spilletid pr. kamp.

Og selvom spilletiden ikke har været den store, så har han valgt at forlænge med to sæsoner i Team FOG Næstved. Han forklare i en pressemeddelelse hvorfor han har valgt Næstved igen.
”Jeg har valgt at blive i Næstved i de næste 2 år, fordi at jeg er blevet meget glad for omgivelserne, fansene, administrationen og selvfølgelig hele holdet.”

Også Team FOG Næstveds nye sportschef, Thomas Foldbjerg glæder sig over at have Tobias Tita på plads for de næste to sæsoner.
”Vi er rigtig glade for at lave en længerevarende aftale med Tobias. Tobias Tita bidrager på rigtig mange måder til holdet og i vores arbejde på at skabe kontinuitet og et konkurrencedygtigt hold, er han en vigtig brik.”

Med kontrakten til Tobia Tita, så har Team FOG Næstved nu tre spillere på plads for den kommende sæson.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.

Basketligaen

Sæsonens fjerde udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for januar er Team FOG Næstveds Rodney Chatman.

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens fjerde udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se, hvem der er kommet på holdet,...