fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved sejrede via solidt forsvar mod Stevnsgade

Der var nok ikke mange der havde troet på en hjemmesejr til Stevnsgade, da de fredag aften mødte Team FOG Næstved. Men ikke desto mindre var det hjemmeholdet der startede mest aggressivt, og tog teten fra starten af kampen. Det så ud til at overraske gæsterne fra Næstved en anelse, men de fik hurtigt justeret og så gik det egentlig kun en vej.

Sejren på 53-82 til Team FOG Næstved blev i den grad grundlagt på en fornem forsvarsindsats. Flere gange fik man presset Stevnsgade ud i afslutninger med 1 eller 2 sekunder tilbage på skuduret. Det betød at mange af Stevnsgades afslutninger blev noget så håbløse, hvilket også kan ses på skudprocenterne. Blot 1 fra 15 bag 3eren var hjemmeholdet, mens man ramte 20 fra 51 på 2eren. I sær de to store folk, Bruno Cingala-Mata og Adrian Moss var synderne. De stod for i alt 5 ramte skud ud af 22 forsøg.

Team FOG Næstved havde Troy Franklin med igen, og det var tydeligt at se hans betydning for holdet. Som måske ligaens hurtigste spiller, er han med til at lægge et solidt pres både defensivt og offensivt. Dette krydret med tilgangen af energibomben Aleksander Vasic, som fik god revanche fra sin lidt tvivlsomme debut mod Bakken Bears, med 3/5 bag 3eren, 3 rebounds og 3 assist. Troy Franklin nøjedes denne gang blot med 5 point, men assisterede sine holdkammerater 6 gange.

Kampens spiller må Caleb Walker nok alligevel tage. Med sit, nærmest sædvanlige alley oop dunk sørgede han for at hans hold for alvor kom i gang. Derudover var han skarp i alle ender af banen. Bag 3eren ramte han 3/4, og lagde til det 2 and-one-plays, hvor han på forunderlig vis fik drejet bolden i kurven i flere hårdt pressede situationer.

Stevnsgade havde en overraskelse med i truppen, da man pludselig havde Joe Benjamin i truppen. Han havde ellers sagt stop inden sæsonen. Vi fik os selvfølgelig en snak med ham efter kampen, det kan du læse senere på siden.

Med sejren lægger Team FOG Næstved igen lidt luft til Svendborg Rabbits, som de møder i næste kamp den 29. december. Og lægger nu igen á point med Bakken Bears på anden pladsen.

Stevnsgade derimod ser ud til at skulle slås med SISU om sidste pladsen, som ikke giver adgang til slutspillet. Begge hold har kun 2 sejre ud af 13 mulige.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har indgået en aftale med 18-årige Lukas Christensen, der er klar til endnu en sæson i Næstved-trøjen.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.