fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved havde store problemer med Stevnsgade

På forhånd havde man vel næppe forestillet sig at Stevnsgade, skulle presse Team FOG Næstved. Men ikke desto mindre, var det et totalt idéforladt Næstved-mandskab, der tog i mod bundproppen fra Stevnsgade.

Det lignede mest af alt en træningskamp i kampens begyndelse, hvor hjemmeholdet dog fik sat sig i førerrollen. 6-0 stod der på måltavlen godt og vel halvlejs i første periode, og inden Stevnsgade kom på tavlen. Værterne sad solidt på gæsterne i den defensive ende, mens de i den anden ende spillede både langsomt og helt uden gejst.

Stevnsgade kom langsomt bedre med i kampen, alt i mens hjemmeholdet blev lullet i søvn. Stevnsgade førte kort før tiden af første periode var gået, men Philip Hertz sluttede perioden af med to straffe til periodepausestillingen 14-13 til hjemmeholdet.

Det var ikke mange point der var scoret, og generelt var det en enormt kedelig affære. Det passede gæsterne enormt godt at tempoet var helt i bund, for det betød at de sagtens kunne være med. Derfor var det også dem der overtog kampen i anden periode. Faktisk lå de længe med en føring på omkring syv point. Men en solid afrunding af første halvleg, betød at hjemmeholdet med et 6-0 run, alligevel fik hevet en føring i land inden kampens sidste 20 minutter.

Især her var det igen igen, Caleb Walker og Troy Franklin der lagde et solidt tryk på Stevnsgade. Walker med et monsterdunk, og Franklin med et par steals, som fik gang i hjemmepublikummet, som ellers virkede lige så matte som spillet på banen.

Fortsat sløvt tempo efter pausen

Om det var niveauforskellen, der betød at Team FOG Næstved ikke havde tempo i kroppen, eller om det simpelthen bare var Stevnsgades fortjeneste, er svært at sige. Men ikke desto mindre, så kæmpede gæsterne godt, og lurede i den grad på at tage en overraskende sejr. Problemerne opstod mod slutningen af kampen, da både Mikael Vincents, David Balaton og Brunu Cingala-Mata alle tre var i fejlproblemer. Dermed manglede de i den grad noget rotation, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om de to point.

Adrian Moss spillede dog en solid kamp med 20 point og 8 rebounds, men fik ellers ikke meget hjælp fra sine medspillere. Det var kun til dels Alonzo Brooks der bidrog til festen med 16 point og ligeledes 8 rebounds. Nicolas Christensen og David Balaton fik dog ramt et par treere på vigtige tidspunkter, hvor hjemmeholdet var ved at trække fra.

Adrian Moss spillede en god kamp for Stevnsgade, med 20 point og 8 rebounds. Foto: Robert Dines Rasch

Adrian Moss spillede en god kamp for Stevnsgade, med 20 point og 8 rebounds. Foto: Robert Dines Rasch

Selvom kampen sluttede ret tæt, så virkede det aldrig rigtig som om at hjemmesejren var i farer. Stevnsgade kæmpede dog til det sidste i håb om at skabe spænding til det sidste. Aleksander Vasic satte dog de sidste søm i kisten da han scorede på to straffe til stillingen 76-68. Så betød det ikke så meget at Adrian Moss lige nåede at sende bolden i kurven på signalet, til slutstillingen 76-70.

Kampens spiller blev uden tvivl Caleb Walker, der leverede 28 point, 10 rebounds, 5 assist, 5 steals, og fik trukket hele 7 fejl i mod sig.

Team FOG Næstved har næste gang Svendborg Rabbits i TV2 Sports TV kamp på tirsdag. En kamp som er lidt af en nøglekamp for sydsjællænderne, da de kan lukke tredje pladsen endeligt med en sejr. Dermed vil de kunne bruge de resterende seks kampe på at forberede sig til slutspillet.

Stevnsgade har en noget vigtigere kamp i næste runde, når SISU tager i mod i Kildeskovshallen. Kampen er den fjerde mellem de to, og Stevnsgade har vundet to af dem, så kan de vinde denne kamp, så er de meget tæt på at have sikret sig en noget overraskende plads i slutspillet.

Foto: Boba Keseric, Fullcourt.dk

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har indgået en aftale med 18-årige Lukas Christensen, der er klar til endnu en sæson i Næstved-trøjen.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.