fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Stormen aflyser en enkel liga kamp ud af dagens to

Det stormer over det danske land, og det har åbenbart betydet transport vanskeligheder før aftenens to liga kampe i Jylland.

Basketligaens turneringsudvalg har i dag givet klubberne muligheden for selv at afgøre om de ville køre afsted i stormen, eller aflyse kampen.

Denne mulighed har Horsens IC benyttet sig af, og det betyder at aftenens kamp mellem Randers Cimbria og Horsens IC er blevet aflyst. Kampen vil derfor blive afviklet på et senere tidspunkt.

Team FOG Næstved derimod har dog valgt at trodse vejret og er på ankommet til Aalborg, hvor de møder Vikingerne i aften. Aalborgs sportschef Mads Olesen udtaler på klubbens facebook side:

– Næstved rejste tidligt, og er allerede forbi Storebæltsbroen. De er indstillet på at fortsætte til Aalborg, og hvis de kan tage turen herop, kan vi også afvikle kampen.

Læs også: Video – Chanan Colman med endnu en sejr over Maccabi Electra i Israel

Pokal fodboldkampen i Aalborg er desuden også aflyst på grund af aftenens vejr, men tilskuerne kan dog se frem til en varm overraskelse i aften. Aalborg har nemligt besluttet at tilskuere med billet til den aflyste AGF-AaB pokalkamp i fodbold kan anvende billetterne til basketkampen i stedet. Man skal blot vise en gyldig billet til fodboldkampen, så kommer man gratis til basket.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Den tidligere MVP i Basketligaen og Team FOG Næstved-spiller, Mike McGuirl, der i fredags blev opsagt i MLP Academics Heidelberg, har nu fundet sin...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved spiller og sidste sæsons Basketligaens MVP, Mike McGuirl, er blevet opsagt i den tyske klub MLP Academeics Heidelberg.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var drama for alle pengene, da Svendborg Rabbits tog imod Team FOG Næstved. Efter 40 hektiske minutter kunne hjemmeholdet fejre en sejr på...

Basketligaen

Efter en lang pause uden basketball for HIC, så fik de besøg af Værløse Blue Hawks. Det blev til en overbevisende sejr til Horsens....

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte den svingende sæsonstart, da de torsdag aften måtte se sig besejret af Team FOG Næstved med 82-102.