fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Stormen aflyser en enkel liga kamp ud af dagens to

Det stormer over det danske land, og det har åbenbart betydet transport vanskeligheder før aftenens to liga kampe i Jylland.

Basketligaens turneringsudvalg har i dag givet klubberne muligheden for selv at afgøre om de ville køre afsted i stormen, eller aflyse kampen.

Denne mulighed har Horsens IC benyttet sig af, og det betyder at aftenens kamp mellem Randers Cimbria og Horsens IC er blevet aflyst. Kampen vil derfor blive afviklet på et senere tidspunkt.

Team FOG Næstved derimod har dog valgt at trodse vejret og er på ankommet til Aalborg, hvor de møder Vikingerne i aften. Aalborgs sportschef Mads Olesen udtaler på klubbens facebook side:

– Næstved rejste tidligt, og er allerede forbi Storebæltsbroen. De er indstillet på at fortsætte til Aalborg, og hvis de kan tage turen herop, kan vi også afvikle kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Video – Chanan Colman med endnu en sejr over Maccabi Electra i Israel

Pokal fodboldkampen i Aalborg er desuden også aflyst på grund af aftenens vejr, men tilskuerne kan dog se frem til en varm overraskelse i aften. Aalborg har nemligt besluttet at tilskuere med billet til den aflyste AGF-AaB pokalkamp i fodbold kan anvende billetterne til basketkampen i stedet. Man skal blot vise en gyldig billet til fodboldkampen, så kommer man gratis til basket.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...