fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Optakt til Basketligaens kvartfinale mellem Horsens IC og Team FOG Næstved

Kampen mellem Horsens IC og Team FOG Næstved er nok den mest uforudsigelige kamp af alle fire kvartfinaler.

Skyler Bowlin - Per Wied

Begge mandskaber har spillet svingende i løbet af hele sæsonen, og det er svært at finde ud af hvem der løber afsted med en semifinaleplads af disse to. Kampen mellem nummer 4 og 5 bliver derfor utrolig spændende hvor Horsens IC iøvrigt har hjemmebanefordelen.

Horsens IC har haft to hjemmekampe i mod Sydsjællænderne i grundspillet imens Næstved har haft en enkelt hjemmebane kamp, hvor de fejede de gule af banen med 75-56. De to kampe i Horsens er endt med en sejr til Næstved i starten af sæsonen på 70-72 og en sejr til Horsens på 79 – 67 i januar måned i år.

Horsens lagde ud med 5 sejre ud af 12 kampe, og begyndte først at få styr på deres spil, da Skyler Bowlin gjorde comeback i den gule trøje, hvilket iøvrigt viser hvad han betyder for Horsens spil. Næstved havde derimod en historisk dårlig start af sæsonen med flere nederlag som i sidste ende resulterede i en fyring af Felix Banobre den daværende træner. Bogdan Karaicic tog over på trænerbænken sammen med den gamle kending Geof Kotila som assistent coach og fik hurtigt stabilitet på holdet.

Den ene dag så vi Horsens IC spille op i mod Bakken Bears, og den anden med nød og næppe slå Hørsholm og tabe til Aalborg Vikings, og dernæst falde helt fra hinanden mod Næstved. Ligeledes gælder det for Team FOG Næstved som man ikke ved hvad man skal forvente, idet de også svinger meget fra kamp til kamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det er derfor virkeligt svært at forudsige en semifinalist i dette opgør, vi vurderer chancerne som 50/50 og en rigtig tæt serie imellem de to mandskaber.

Læs optakter til de andre kampe ved at klikke her.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....