fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved får sin arena

Med hiv og sving er det endeligt lykkedes for Næstved Hallerne at få en aftale i hus med en entreprenør, om byggeriet af Næstveds nye Arena.

For godt og vel 14 dage siden kunne vi her på Fullcourt fortælle, at man i Næstved havde problemer med at blive enige med Entreprenøren om en samlet pris på byggeriet. Formentlig fordi projektet flere gange var udskudt, men at man fra Næstved Hallernes side fortsat ville have Arenaen klar til det aftalte tidspunkt. En opgave som betød at prisen ville stige, i og med der skal folk i gang flere timer om dagen end først planlagt. Derfor var der et tovtrækkeri i gang om prisen for arenaen.

Læs også: Næstveds Arena igen udskudt

Nu har man forhandlet med entreprenøren Hansen & Andersen og har ikke kunnet når til enighed. Det har man i Næstved Hallernes bestyrelse nu taget konsekvensen af. Det betyder at man istedet har fået en aftale i hus med Brdr. Pedersen, som tidligt i projekt forberedelserne har været inde over projektet. Derfor mener man heller ikke at det får nogen betydning, at man så sent skifter entreprenør.

– Jeg tror ikke det får nogen betydning for projektet, at vi skifter entreprenør nu. Vi har haft flere møder med Brdr. Pedersen, og de kender tidsplanen, fortæller Halformand Hans Henrik Knudsen til Sjællandske.

Man har haft byggetilladelse siden 14. juli, så hallen bliver altså lidt over en måned yderligere forsinket. Oprindeligt var planen ellers at hallen skulle have stået klar allerede til starten af denne basketliga sæson. Men siden hen har man mødt meget modstand, både fra politikerne og naboer i byen. Men nu er der altså sat endeligt streg under at den nye Arena kommer til Næstved.

Det er borgmester i Næstved Carsten Rasmussen, Soc. Dem og viceborgmester Karsten Nonbo, Venstre der skal tage første spadestik på fredag den 22. august. Derefter skal det gå stærkt, for ikke nok med at Team FOG Næstved regner med at kunne rykke ind i den nye hal fra næste sæson af, så venter der også et Håndbold VM for kvinder næste år, som Næstved er blevet udvalgt til at huse en af de indledens puljer.

Illustration: Cebra Arkitekterne

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.