fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kort ophold for Orane Chin

Som vi kunne berette den anden dag på vores facebook, så fik Team FOG Næstveds Orane Chin under mandagens træning en skade, allerede ved sin 3. træning med holdet. Derudover lød historien på at Chin ikke var i form, således måtte han udgår før træningspassende reelt var overstået. Det tager man nu konsekvensen af i Team FOG Næstved, og sender Orane Chin hjem efter blot 5 dage i Danmark.

Team FOG Næstved forklare på deres facebookside at man altid aftaler prøveperioder med nye spillere, før man undertegner den endelige kontrakt. Desværre for Orane Chin så har han altså ikke kunnet bestå kravene fra klubben, og må altså pakke sammen og rejse hjem igen.

Det har måske også være hårde odds for Chin, som har været skadet siden forrige sæson. Her spillede han som bekendt for Bakken Bears, men blev også her sendt hjem da han pådrog sig en skade i sæsonens indledning. Siden har Chin været igennem operationer og genoptræning, og her var det håbet fra både Team FOG Næstved og Chin selv, at han var klar igen. Det var desværre ikke tilfældet, og nu leder Team FOG Næstved efter en erstatning.

Andreas Larsen fortæller:
– Det her sker heldigvis tidligt i sæsonen. Det er normalt, at vi har en prøveperiode for vores ankomne spillere, men denne har været endnu mere fleksibel pga. historikken. Vi tog en begrænset risiko, da vi hentede Orane Chin, da vi på samme position er dækket godt ind med Eric McAlister, Mathias Bak, Martin Høirup og Luciano de Souza. Vi ville gerne teste Orane Chin, da vi så en mulighed for at gøre en god handel med en dygtig spiller, hvis han var klar. Vi vil naturligvis kigge på en ny spiller til styrkelse af truppen.

Der er dog også glædelige nyheder til Team FOG Næstveds fans. De meddeler nemlig at resten af truppens spillere er på er godkendt efter deres prøveperiode.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.