fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ingen tv-kamp fra Basketligaen i denne uge

De danske basketball seere får desværre ikke mulighed for at følge den femte og altafgørende kvartfinale kamp mellem Horsens IC og Team FOG Næstved.

Basketligaen - dommer - Mikkel Thomasen

På grund af at Forum Horsens er blevet dobbeltbooket, og at kampen derfor skal spilles fredag aften istedet for torsdag aften, kommer der ikke til at være live transmission af kampen på dk4 mellem Horsens IC og Team FOG Næstved.

Fra dk4’s hjemmeside: 

Det er beklageligt at vi må meddele at der torsdag ikke vil blive transmitteret fra den 5. kvartfinale – kampen er flyttet til fredag.

dk4 har gennem de seneste sæsoner fulgt slutspillet mandag og torsdag – desværre bliver der ingen transmission fra Forum Horsens denne torsdag hvor den altafgørende kamp 5 mellem Team FOG Næstved og Horsens IC oprindeligt skulle være spillet.

DHF (håndbold) afvikler en af deres tre Golden League kampe (mod Slovenien) i hallen torsdag aften og dermed er det ikke muligt at afvikle den 5. kvartfinale.

Læs også: Aalborg Vikings tager afsked med sportschef Mads Olesen

Den 5. kvartfinale spilles fredag og bliver dermed altså uden tv-dækning.

Det er med stor beklagelse og frustration at informationen om denne eventuelle dobbelt bookning er kommet frem for sent. Da det har efterladt os uden chancer for at kunne ændre i vores produktionsplaner og dermed sende kampen.

dk4 er klar med den første semifinale på mandag kl. 19.00, som enten bliver fra Aarhus (Bakken Bears) eller Svendborg (Svendborg Rabbits).

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort