fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ingen tv-kamp fra Basketligaen i denne uge

De danske basketball seere får desværre ikke mulighed for at følge den femte og altafgørende kvartfinale kamp mellem Horsens IC og Team FOG Næstved.

Basketligaen - dommer - Mikkel Thomasen

På grund af at Forum Horsens er blevet dobbeltbooket, og at kampen derfor skal spilles fredag aften istedet for torsdag aften, kommer der ikke til at være live transmission af kampen på dk4 mellem Horsens IC og Team FOG Næstved.

Fra dk4’s hjemmeside: 

Det er beklageligt at vi må meddele at der torsdag ikke vil blive transmitteret fra den 5. kvartfinale – kampen er flyttet til fredag.

dk4 har gennem de seneste sæsoner fulgt slutspillet mandag og torsdag – desværre bliver der ingen transmission fra Forum Horsens denne torsdag hvor den altafgørende kamp 5 mellem Team FOG Næstved og Horsens IC oprindeligt skulle være spillet.

DHF (håndbold) afvikler en af deres tre Golden League kampe (mod Slovenien) i hallen torsdag aften og dermed er det ikke muligt at afvikle den 5. kvartfinale.

Læs også: Aalborg Vikings tager afsked med sportschef Mads Olesen

Den 5. kvartfinale spilles fredag og bliver dermed altså uden tv-dækning.

Det er med stor beklagelse og frustration at informationen om denne eventuelle dobbelt bookning er kommet frem for sent. Da det har efterladt os uden chancer for at kunne ændre i vores produktionsplaner og dermed sende kampen.

dk4 er klar med den første semifinale på mandag kl. 19.00, som enten bliver fra Aarhus (Bakken Bears) eller Svendborg (Svendborg Rabbits).

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

35-årige Michel Diouf har spillet sin sidste kamp for Bakken Bears, oplyser de danske mestre på Facebook.