fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hvad lavede Casper Hesseldal i Næstved Hallen?

Casper Hesseldal stoppede i Hørsholm 79ers ved nytårsskiftet, da danskeren valgte at tage tilbage til USA. Nu er han dog tilbage i Danmark, og han blev spottet i Næstved hallen søndag eftermiddag.

Casper Hesseldal - Boba Keseric

Casper Hessseldal blev set til kampen mellem Team FOG Næstved og Aalborg Vikings på tilskuerpladserne. Men det store spørgsmål til en million kroner er, hvad var anledningen til dette besøg?

Den mest logiske forklaring på dette er at Casper var nede for at besøge sin gamle træner Bogdan Karaicic.

Vælger man derimod at følge de rygter der florerer, er det en helt anden historie, nemlig at danskeren eventuelt er på vej til Team FOG Næstved. Interessant er det nemlig at Casper Hesseldal lige nu ikke har en klub, og netop Bogdan Karaicic var som nævnt hans træner, da han spillede for Hørsholm 79ers.

Læs også: Morgan Sabia – Vi slappede lidt for meget af

Idet den serbiske træner nu har underskrevet en tre-årig kontrakt, kunne et scenarie med et nyt samarbejde mellem disse to altså være ganske realistisk.

Om dette er tilfældet må tiden vise, dog er der som sagt blevet talt i krogene at den 28-årige danske forward kunne trække Næstved-trøjen på i den kommende sæson, og dette besøg kunne altså meget vel understrege denne snak yderligere.

(Foto: Boba Keseric)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort