fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC med ryggen mod muren – Team FOG Næstved foran 2-1

Ikke mange havde set aftenens scenarie udfolde sig efter mandagens kæmpe kollaps i Næstved Hallen.

Team FOG Næstved - Emil Hyltoft Eriksen

Horsens IC mandskabet står tilbage i kæmpe chok efter at det her til aften igen lykkedes Team FOG Næstved at slå dem på hjemmebane i kvartfinalen.

Horsens var i dagens anledning favoritter til at vinde efter Team FOG Næstveds kollaps mandag aften, hvor der ikke var noget der fungerede for Sydsjællænderne. Næstved spillerne var dog opsatte på at revanchere sig, og det var netop hvad der skete.

Selvom hjemmeholdet fra Horsens IC lagde bedst ud formåede de ikke at holde linien ud i alle 40 minutter. I anden halvleg blev kampen ekstrem tæt og føringen gik på skift mellem de to mandskaber. Næstved er i det sidste minut sikre fra straffekastlinien i tre omgange, imens Horsens simpelthen ikke er skarpe nok i slutfasen af kampen.

Læs også: Mestrene sikkert videre til semifinalen

Bænkspillerne havde i dag en vigtig rolle for gæsterne fra Næstved, der scorede 18 point i modstætning til Horsens bænk der blot fik 6 point. En anden faktor var at sydsjællænderne var bedre bag 3-pointslinien og ligeledes fra straffekastlinien, hvilket især kom dem til gavn i de døende sekunder af opgøret. Kampen under kurven blev desuden igen vundet af Team FOG Næstved (39-44).

Team FOG Næstved vinder kampen 71-77 og kan med en sejr på hjemmebane mandag aften sikre sig en plads i semifinalen. Kampen vises i øvrigt live på dk4.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...