fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC med ryggen mod muren – Team FOG Næstved foran 2-1

Ikke mange havde set aftenens scenarie udfolde sig efter mandagens kæmpe kollaps i Næstved Hallen.

Team FOG Næstved - Emil Hyltoft Eriksen

Horsens IC mandskabet står tilbage i kæmpe chok efter at det her til aften igen lykkedes Team FOG Næstved at slå dem på hjemmebane i kvartfinalen.

Horsens var i dagens anledning favoritter til at vinde efter Team FOG Næstveds kollaps mandag aften, hvor der ikke var noget der fungerede for Sydsjællænderne. Næstved spillerne var dog opsatte på at revanchere sig, og det var netop hvad der skete.

Selvom hjemmeholdet fra Horsens IC lagde bedst ud formåede de ikke at holde linien ud i alle 40 minutter. I anden halvleg blev kampen ekstrem tæt og føringen gik på skift mellem de to mandskaber. Næstved er i det sidste minut sikre fra straffekastlinien i tre omgange, imens Horsens simpelthen ikke er skarpe nok i slutfasen af kampen.

Læs også: Mestrene sikkert videre til semifinalen

Bænkspillerne havde i dag en vigtig rolle for gæsterne fra Næstved, der scorede 18 point i modstætning til Horsens bænk der blot fik 6 point. En anden faktor var at sydsjællænderne var bedre bag 3-pointslinien og ligeledes fra straffekastlinien, hvilket især kom dem til gavn i de døende sekunder af opgøret. Kampen under kurven blev desuden igen vundet af Team FOG Næstved (39-44).

Annonce. Scroll for at læse videre.

Team FOG Næstved vinder kampen 71-77 og kan med en sejr på hjemmebane mandag aften sikre sig en plads i semifinalen. Kampen vises i øvrigt live på dk4.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...