fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hjemmebanen er betydningsløs – Team FOG Næstved og Horsens IC går kamp 5 i møde

Sagaen i kvartfinalen mellem Team FOG Næstved og Horsens IC fortsætter. Serien skal ud i en femte og altafgørende kamp.

Team FOG Næstved - Horsens IC - Boba Keseric

De to mandskaber i kvartfinalen, Team FOG Næstved og Horsens IC kan åbenlyst ikke vinde på hjemmebane. Hjemmepublikum og en intens stemning i hallen var nemlig ikke nok til at Næstved kunne afgøre serien.

Team FOG Næstved fejlede nemlig endnu engang på hjemmebane, og denne gang med matchbold for at kunne spille sig videre til semifinalen. Horsens IC havde ryggen mod muren, men har altså nu igen bragt sig i en god position, og kan også selv afgøre deres egen skæbne når de to hold mødes i den femte, og altafgørende kamp i Horsens.

Akkurat som i den forrige kamp i Næstved Hallen fejlede hjemmeholdet i at holdet niveauet efter halvleg, og tabte dermed til et Horsens mandskab, der virkelig brændte efter denne sejr og slappede ikke af et eneste øjeblik. Horsens IC så ikke urørlige ud, men når både forsvar og angreb ikke virker for hjemmeholdet, kunne det kun gå den ene vej. Gæsterne fra Horsens vinder anden halvleg 28-43, og efterfølgende også kampen 58-75.

Endnu engang vandt Team FOG Næstved kampen under kurven, imens Horsens IC var bedre skydende end hjemmeholdet. Det gæsterne endnu engang vinder på er sydsjællændernes mange turnovers. Team FOG Næstved smider i dag endnu engang hele 16 bolde væk i modsætning til modstandernes blot 9 turnovers.

Læs også: Årets unge spiller i Basketligaen kåret

Ikke nok med det, formår ikke ret mange af hjemmeholdets spillere at ramme niveauet idag og kun to bliver noteret for over ti point, imens Horsens IC præstationer er godt fordelt med fire spillere med over 10 point.

Blot en spiller kan være stolt af sin præstation i Næstvedtrøjen denne aften, nemlig Morgan Sabia med sine 22 point og 10 rebounds. I den anden lejr er det igen Skyler Bowlin der blotter sig med sine 15 point, 7 assist og 4 rebounds.

Mange har spået en tæt serie mellem de to mandskaber, men ingen havde forudset dette groteske scenarie. Ingen af de to mandskaber har formået at vinde på hjemmebane, og det bliver virkeligt spændende at følge seriens femte og altafgørende kamp i Horsens fredag aften. Fortsætter serien på samme måde som nu, kan vi måske allerede ane en vinder fra nu af, eller kan vi?

Hvem tror i går videre?

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...