fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Geof Kotila fortsætter i Team FOG Næstved

Som man for få dage siden kunne læse på vores rygtebørs bekræftede flere kilder overfor Fullcourt at Geof Kotila fortsætter i Team FOG Næstved. Intet var dog på dette tidspunkt officielt, men det er det nu.

Andreas Larsen bekræfter nemlig i et telefoninterview overfor DK4 at Geof Kotila fortsætter i klubben, og understreger samtidig at den succesfulde træner kan fortsætte ligeså længe at han har lyst til at være cheftræner i Team FOG Næstved. Dermed fortsætter Geof Kotila træner i mindst et år endnu i Team FOG Næstved.

Det har dog i lang tid lignet en forlængelse af den karismatiske træner da Mads Bloch få uger tilbage udtalte, at en af årsagerne til at han valgte at blive i Næstved, var at han var glad for samarbejdet med Geof Kotila.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.