fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Dramatik for alle pengene, da Horsens led første nederlag

Troy Franklin, Team FOG Næstved vs. Horsens IC

Der manglede bestemt ikke noget, da Horsens IC og Team FOG Næstved her til aften mødtes i Forum Horsens. Det blev lige præcis den topkamp man havde håbet på, man havde dog nok ikke forventet at gæsterne fra Næstved ville hive sejren i land.

Det var lidt overraskende også Team FOG Næstved der kom bedst fra start. Anført af Troy Franklin som havde pæn succes bag 3eren. Det hjalp dem til at komme foran med 10 point allerede i første periode. Horsens fik dog bedre gang i tingende mod slutningen af perioden, og specielt Marquis Addison sørgede for at holde de gule inde i kampen.

Det blev symptomatisk for resten af kampen. Team FOG Næstved i førertrøjen, med Horsens kæmpene for at komme tilbage. Efter pausen så gæsterne igen ud til at trække fra, men igen fik Horsens lukket hullet. Horsens led dog under stor modgang, ikke mindst fra dommerne.

Læs også: 41 år gammel rekord forbliver intakt i Basketligaen

Horsens’ headcoach Arnel Dedic måtte forlade sidelinjen, da han råbte ikke så pæne gloser efter kampens dommertrio. De led dog ikke umiddelbart noget knæk, og fortsatte med at kæmpe. Dramatikken var dog ikke overstået ved det. Senere var det Marquis Addison og Filip Rajovic der var til grund for stor tumult. Hele misseren endte dog uden dramatik, da begge modtog en teknisk fejl.

Kampens afgørelse faldt med 2 minutter igen, da Brian Fitzpatrick fik fravristet bolden efter en defensiv rebound. Her hev Caleb Walker bolden ud af hænderne på ham, og lagde to point i kurven. Tror Franklin burde dog være kaldt for en fejl i situationen, da han fik både dasket Fitzpatrick i hovedet og på armen. Det udløste endnu en teknisk fejl til Horsens-bænken, som betød at hele situationen gav Team FOG Næstved 5 point.

Selvom Gabriel Iffe Lundberg gav spænding til slut med en treer, så lukkede Alexander Bak det sidste håb for Horsens, med sin utroligt vigtige treer med 30 sekunder igen. Slutteligt forsøgte Horsens at fejle en enkelt gang, men håbet var forsvundet fra de gule som dermed led et 79-84 nederlag.

[poll id=”44″]

Horsens bød på comeback til Baye Keita, som havde en fornuftig kamp med 8 point og 5 blocks. Til gengæld spillede man uden Jyles Smith, som heller ikke må være med i pokalfinalen på lørdag, grundet reglerne om maks 2 ikke eu spillere. Marquis Addison blev bedste mand for Horsens med 24 point og 7 rebounds.

Hos Team FOG Næstved var der helt anderledes starting five, da man havde valgt at start med Tobias Tita Christensen som power forward. Årsagen til dette kunne være at det var fordi at Chris Gabriel ifølge TV2 Sport, havdet ytret at han vil væk fra Basketligaen. Dette afviste spilleren dog i interview før kampen. Ikke desto mindre spillede Gabriel en solid kamp med en double double på 10 point og 11 rebounds. Bedste mænd var dog igen Troy Franklin og Caleb Walker, som stod for henholdsvis 23 og 18 point.

Team FOG Næstved gav derfor Horsens IC sit første nederlag i denne sæson, og rykker alene op på anden pladsen. Her har de 3 sejre op til Horsens på første pladsen.

Foto: Boba Keseric, Fullcourt.dk

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Nyhedsoversigt

Den tidligere MVP i Basketligaen og Team FOG Næstved-spiller, Mike McGuirl, der i fredags blev opsagt i MLP Academics Heidelberg, har nu fundet sin...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved spiller og sidste sæsons Basketligaens MVP, Mike McGuirl, er blevet opsagt i den tyske klub MLP Academeics Heidelberg.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var drama for alle pengene, da Svendborg Rabbits tog imod Team FOG Næstved. Efter 40 hektiske minutter kunne hjemmeholdet fejre en sejr på...

EuroLeague

Fredag aften er der EuroLeague-basketball med dobbelt op på spillere, der er vokset op i dansk basketball. Gabriel Iffe Lundberg skal møde den dansk-israelske...