fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Brasilianer tager Preston Blackmans plads i Næstved

Team FOG Næstveds fjerde amerikanske guard i denne sæson viste sig heller ikke at være rette for den sydsjællandske klub. Næstved og Preston Blackman har nemlig ophævet kontrakten.

Tre kampe og et snit på 10.7 point, 3.7 assists og 1.7 rebounds, med sin bedste kamp mod Værløse BBK var ikke nok af amerikaneren til at tilfredsstille Team FOG Næstved, der havde større forvetninger til ham, og nu har man altså valgt at rokere på spillerkortet og ansætte Luciano De Souza.

Luciano har i følge Næstvedbasket.dk trænet med Team FOG Næstved den seneste uges tid, i håb om at kunne tilspille sig en kontrakt. Dette lykkedes så i sidste ende, da man valgte at opsige kontrakten med Preston.

– Vi har besluttet at sende Preston Blackman hjem og erstatte ham med brasilianske Luciano de Souza. Baggrunden er at vi ikke føler at vi er endt med den løsning som vi havde håbet på. Siden Christian Moon af egen vilje på grund af sygdom i den nærmeste familie tog hjem har vi kæmpet lidt med at finde den rigtige spiller. Vi tager nu en sidste beslutning for at forbedre holdet, fortæller Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved.

Læs også: Team FOG Næstved tager afsked med endnu en spiller!

Luciano de Souza spiller til forskel for de tidligere fire amerikanere som Small Forward, hvilket altså betyder at Team FOG Næstved har valgt at forstærke holdet på en anden position end guard pladsen som hidtil. Den snart 27-årige Luciano har erfaring fra et flerårigt ophold i Idaho i den amerikanske college division 1.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Vi glæder os til at spillerne kommer tilbage kort efter jul og til at få Luciano med på holdet. Det er vores ønske, at vi igen vinder kampe i Basketligaen og at vi kan konkurrere. Det her er ikke en nem beslutning, men en efter vores mening nødvendig beslutning. Vi søger efter den formular der kan bringe os tilbage på sejrssporet.

Luciano snittede 6.8 point, 2.1 rebounds fordelt over 16.9 minutter pr. kamp i sin sidste sæson i Idaho tilbage i 2009-2010.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...

Basketligaen

Sæsonens første udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for september og oktober er Team FOG Næstveds...

Basketligaen

Team FOG Næstved har hentet en gammel kending hjem til truppen. De har tilføjet Che Bob til holdkortet, som også spillet for Næstved i...

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens første udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se hvem der er kommet på holdet...

Basketligaen

Spændingen udeblev, da Team FOG Næstved onsdag aften gennembankede BK Amager med 120-78.

Basketligaen

Horsens IC er nyt tophold i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Næstved på hjemmebanen, Forum Horsens

Basketligaen

Næstved vandt torsdagens topbrag i Basketligaen, da de sendte Randers Cimbria hjem med et 90-85 nederlag i bagagen.