fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bogdan Karaicic – Sejren i Horsens betyder intet hvis vi ikke vinder hjemme

Team FOG Næstved slog torsdag aften Horsens IC på hjemmebane i den første kamp i kvartfinalen, og brød dermed hjemmebanefordelen.

Bogdan - Flickr - James Hjertholm

En sejr er altid vigtig, men for Team FOG Næstved træneren betyder denne intet medmindre at holdet også vinder hjemmekampen på mandag, hvor Horsens kommer på besøg i Næstved, fortæller Bogdan Karaicic til Fullcourt.

– Det var en rigtig vigtig sejr, men den kommer ikke til at have nogen betydning, hvis vi ikke også sikrer os en sejr på hjemmebane.

Team FOG Næstved var det hold der styrede kampen i lange periode, men Horsens formåede dog at vende kampen i fjerde periode, og presse opgøret ud i overtid. Og det skal de have kredit for fortæller den serbiske træner.

– Vi havde en stor føring, og vi havde chancen for at lukke kampen med to straffekast, men vi manglede koncentration.

– Alt kredit går dog også til Horsens IC, da de ikke gav op og scorede nogle meget svære skud, og kom dermed tilbage i kampen. Mig og spillerne nød dog at spille denne kamp på trods af alt, idet det var en rigtig god atmosfære og kampen var rigtig godt organiseret. Jeg håber bare at alle kampe kunne være som denne, da dette er hvad dansk basketball har brug for. Det var en virkelig god følelse at være en del af kampen i torsdags uanset om de (red. Horsens) havde vundet.

Læs også: Team FOG Næstved bedre end Horsens efter overtidsdrama

Til de kommende kampe er det vigtigt at holdet kæmper på samme måde som de gjorde i Horsens, og samtidigt håbe på det bedste fortæller Næstved træneren.

– Det er rigtigt vigtigt at vinde den første kamp i en serie vurderet på det mentale aspekt, men det betyder stadig intet. En ting  jeg dog kan være glad for er at holdet kæmpede, og de gav sig 100% igennem hele kampen.

– Hvis vi kan gøre det i samtlige kampe, så burde vi være rigtig glade, og samtidigt håbe på det bedste, afslutter Bogdan Karaicic med at fortælle til Fullcourt.

Klik her for at se det sidste skud i kampen som Sergi Guardia stod for, og som værten fra dk4, Thomas Bilde, fik optaget på video.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...