fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bogdan Karaicic – Sejren i Horsens betyder intet hvis vi ikke vinder hjemme

Team FOG Næstved slog torsdag aften Horsens IC på hjemmebane i den første kamp i kvartfinalen, og brød dermed hjemmebanefordelen.

Bogdan - Flickr - James Hjertholm

En sejr er altid vigtig, men for Team FOG Næstved træneren betyder denne intet medmindre at holdet også vinder hjemmekampen på mandag, hvor Horsens kommer på besøg i Næstved, fortæller Bogdan Karaicic til Fullcourt.

– Det var en rigtig vigtig sejr, men den kommer ikke til at have nogen betydning, hvis vi ikke også sikrer os en sejr på hjemmebane.

Team FOG Næstved var det hold der styrede kampen i lange periode, men Horsens formåede dog at vende kampen i fjerde periode, og presse opgøret ud i overtid. Og det skal de have kredit for fortæller den serbiske træner.

– Vi havde en stor føring, og vi havde chancen for at lukke kampen med to straffekast, men vi manglede koncentration.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Alt kredit går dog også til Horsens IC, da de ikke gav op og scorede nogle meget svære skud, og kom dermed tilbage i kampen. Mig og spillerne nød dog at spille denne kamp på trods af alt, idet det var en rigtig god atmosfære og kampen var rigtig godt organiseret. Jeg håber bare at alle kampe kunne være som denne, da dette er hvad dansk basketball har brug for. Det var en virkelig god følelse at være en del af kampen i torsdags uanset om de (red. Horsens) havde vundet.

Læs også: Team FOG Næstved bedre end Horsens efter overtidsdrama

Til de kommende kampe er det vigtigt at holdet kæmper på samme måde som de gjorde i Horsens, og samtidigt håbe på det bedste fortæller Næstved træneren.

– Det er rigtigt vigtigt at vinde den første kamp i en serie vurderet på det mentale aspekt, men det betyder stadig intet. En ting  jeg dog kan være glad for er at holdet kæmpede, og de gav sig 100% igennem hele kampen.

– Hvis vi kan gøre det i samtlige kampe, så burde vi være rigtig glade, og samtidigt håbe på det bedste, afslutter Bogdan Karaicic med at fortælle til Fullcourt.

Klik her for at se det sidste skud i kampen som Sergi Guardia stod for, og som værten fra dk4, Thomas Bilde, fik optaget på video.

(Foto: James Hjertholm)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.