fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Andrew Osemhen: Jeg skal spille godt forsvar

Team FOG Næstved fortsatte i aftes deres sejrs-række, hvor de besejrede Randers Cimbria med 71-97. Dermed fik sydsjællænderne deres 4. sejr i træk, mens det for Randers nu ikke ser så godt ud. De har nu haft 5 nederlag i træk.

Randers er som bekendt i store økonomiske problemer, og har måttet sige farvel til størstedelen af deres hold. Omvendt så har Team FOG Næstved senest forstærket sig med Corin Henry, og den nye center Andrew Osemhen. Sidst nævnte fik debut i aftenens kamp, og han leverede det man kunne forvente af ham, plus lidt mere.

“Jeg synes det gik godt. Bogdan (Karaicic red.) bad mig om at spille godt forsvar, rebounde, blocks og forsøge at ændre alle skud i feltet. Jeg tror på jeg gjorde hvad jeg blev bedt om.” Fortæller Andrew Osemhen til Fullcourt efter kampen.

Han leverede 8 rebounds, 6 point og 4 blocks på lige knap 20 minutter. Mere skal man i følge Team FOG Næstved ikke forvente af den nye store mand. En rolle som han også er helt med på.

“Det er min rolle på holdet, vi har mange spillere der kan score. Jeg vil blot gøre hvad jeg kan offensivt, imens jeg spiller solidt forsvar” Siger han.

God 2. periode afgjorde kampen til Team FOG Næstved

Kampens start blev ikke helt som ventet, for det var forventet at sydsjællænderne ville vinde kampen sikkert. Men hjemmeholdets profil, Bonell Colas, sørgede for at Randers ikke blev kørt over lige med det samme.

Efter en sejr på 19-23 i 1. periode, så fik Team FOG Næstved for alvor gang i spillet i 2. periode. Med 11-0 run, trak de hurtigt fra, og kunne dermed gå til pausen med en 58-34 føring. Andrew Osemhen havde en forklaring på den flotte periode:

“Vi spillede som et hold, vi lavede den ekstra aflevering til den åbne mand. Jeg mener Milan (Stanojevic red.) og Corin (Henry red.) havde 19 assist tilsammen. Defensivt lyttede vi til den scouting rapport Bogdan havde lavet til os.”

Netop Corin Henry var sit holds bedste, han leverede en double-double med 12 point, 10 assist og 4 steals.

2. halvleg af kampen blev mere jævnbyrdig, dette skyldes i sær fejlproblemer for gæsternes 2 inside spillere. Eric McAlsister og Chris Gabriel blev således hurtigt fejlet ud i løbet af 2. halvleg. Begge fik de kun 13 minutter på banen.

For Randers var det ikke overraskende Bonell Colas og Chris Nielsen der gik forrest, med henholdsvis 26 og 17 point.

Nu venter Bakken Bears for Team FOG Næstved, så er spørgsmålet om deres 4-kamps sejrs-række kan fortsættes.

“Det tror jeg på. Denne uges træning, skal forberede os til dem, som alle andre hold. Forhåbentlig kan vi holde vores sejrs-række.” Afslutter Andrew Osemhen med at fortælle.

Team FOG Næstved tager i mod Bakken Bears på torsdag kl. 19:00 i Næstved Hallen. Mens Randers tager en tur til Svendborg på onsdag.

Foto: RHFoto

 

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Nyhedsoversigt

Den tidligere MVP i Basketligaen og Team FOG Næstved-spiller, Mike McGuirl, der i fredags blev opsagt i MLP Academics Heidelberg, har nu fundet sin...

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved spiller og sidste sæsons Basketligaens MVP, Mike McGuirl, er blevet opsagt i den tyske klub MLP Academeics Heidelberg.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Randers Cimbria slap afsted med sejren mod Værløse Blue Hawks, der gav dem kamp til stregen. Gæsterne fra Randers vandt opgøret 85-94.

Basketligaen

Randers Cimbria har valgt at stoppe samarbejdet med Samba Kane, der kom klubben i denne sæson. Samtidig præsenterer den kronjyske klub en ny tårnhøj...