fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved henter første amerikaner

Fullcourt.dk kan nu afsløre, at Team FOG Næstved henter den amerikanske guard Terrence Moore til klubben. Han bliver dermed den første amerikanske spiller i truppen forud for den kommende sæson.

Der er som altid høje forventinger i Næstved forud for den kommende sæson, og derfor valgte klubben blandt andet at ansætte en sportschef. Han er nu klar med første store forstærkning, da klubber henter en 188 centimeter høj guard i form af Terrence Moore.

22-årige Moore har spillet NCAA Div 2 college for Emporia State, hvor han snittede 16,4 point, 3,6 rebounds, 3,5 assists og 2 steals i hans senior year. Han skød en field goal procent på 46,8%, 35,4% bag trepointslinjen og 67,5% fra straffekastlinjen. Specielt det sidste er ikke imponerende, men han har sine forcer i forsvarsspillet, hvorfor han også kom på All Defensive Team i MIIA.

Team FOG Næstved hentede fornyligt den 24-årige Anton Tvilstegaard, der de senere år har spillet i 2. division. Derudover har de Mathias Bak Christensen, Philip Hertz, Tobias Tita Christensen og Cheikh Sane på kontrakt til næste sæson. Sidstnævnte skulle dog have et ønske om at komme videre, hvorfor han højst sandsynligt ikke fortsætter i klubben.

Herunder kan du se highlights af Moore (der er ingen lyd på klippet):

Foto: Boba Keseric

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.

Basketligaen

Sæsonens fjerde udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for januar er Team FOG Næstveds Rodney Chatman.

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens fjerde udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se, hvem der er kommet på holdet,...