fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved henter erstatning for Caleb Walker

Devin Daly bliver den fuldgode erstatning for sidste års liga-profil, Caleb Walker. I hvert fald hvis man ser hans statistikker og highlights fra hans college-tid. Caleb Walker fortsætter karrieren i Frankrig, hvor ham og den anden tidligere Team FOG Næstved spiller, Corin Henry, skal spille på samme hold i den kommende sæson.

Devin Dale måler 193 centimeter og er blot 21 år, hvilket er i tråd med sydsjællændernes øvrige signinger over de seneste par dage. De to andre er blot 22 år, så der er noget at bygge op for Milan Skobalj i Næstved.

Devin Daly er oprindeligt fra Belize, hvilket betyder han ikke tæller som amerikaner. Derfor har Team FOG Næstved stadig en ledig plads til en ikke EU spiller i truppen.

Ligesom de to andre Næstved har præsenteret, så kommer Daly også fra NCAA 2, hvor han har været sit holds altoverskyggende profil i den forgange sæson. Han scorede i snit 22 point, greb 8,4 rebounds og havde knap 2 assist pr. kamp. Hans skudprocenter fortæller også at han er en udpræget scorer. Fra toeren ramte han hele 60%, og bag trepointslinjen ramte han 41%, og straffe knap 85%.

Han beskrives som en meget atletisk small forward, som trods en sin højde på 193 cm er en stærk rebounder. Derudover kan han både afslutte tæt på ringen og fra distancen.

Hør Devin Daly fortælle om at vokse op i Belize, og senere flytte til USA her:

Foto: Youtube Screenshot

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.

Basketligaen

Sæsonens fjerde udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for januar er Team FOG Næstveds Rodney Chatman.

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens fjerde udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se, hvem der er kommet på holdet,...