fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved fuldender truppen med litauisk pointguard

I går aftes havde det sydsjællandske mandskab første træningsdag. Og den viste at man havde fået den sidste mand i truppen på plads. For et par dage siden skrev man nemlig under med den 23 årige litauiske pointguard, Paulius Semaska.

Han rækker 186 cm op i luften, og kan vise sig at være et mindre scoop for Team FOG Næstved. Semaska har i hvert fald den basketball-mæssige uddannelse med sig, efter mange år på diverse litauiske ungdomslandshold, og et hav af kampe i den bedste litauiske liga, som er noget stærkere end Basketligaen. Derudover har han optrådt for den tidligere Euroleague-klub, Lietuvs Rytas Vilnius’, ungdomshold.

Han har dog på ingen måde være profilen på sine hold i Litauen, men har længe lægget og ulmet uden at slå for alvor i gennem. Derfor tog han sidste sæson til 1. Regional Ligaen i Tyskland, hvor han oplevede en del succes. Her scorede han 11,5 point, havde 6,2 assist og 2,2 steals pr. kamp. Hovedpersonen selv fortæller til dagens udgave af sjællandske, at han håber niveauet i Danmark er højere end det var i den anden bedste række i Tyskland.

Dermed er den sydsjællandske spillertrup på plads, og tæller i år 13 mand. 11 mand var mødt op til første træning, hvor kun Devin Daly og Patrick Onwenu manglede. De kommer til Danmark henholdsvis onsdag og lørdag.

Meget nyt i Næstved Hallen

Det var samtidig goddag til en ny headcoach da Milan Skobalj bød velkommen til årets første træning. Og selvom Skobalj udstråler autoritet, så var den helt nede på jorden træner der guide sine nye spillere igennem træningen. Nogle vil måske endda kalde nogle af øvelserne spøjse, og det gav da også en løssluppen stemning for det nye kuld af spillere.

Men man var omvendt ikke i tvivl om at der også er en grænse, for hvor uhøjtideligt spillerne skal tage træningen. Samtidig blev gået godt til den, og det virkede til at alle mand var klar på at kæmpe om en plads i starting five.

Med kun fire gengangere fra sidste sæsons trup, venter der Milan Skobalj en kæmpe opgave de næste 2 måneder. Holdet lægger ud med to træningskampe mod Wolfpack, og senere venter en træningsturnering i Sverige og i Tyske Rostock. Inden de tager hul på sæsonen den 6. oktober i Horsens.

Foto: Boba Keseric, Fullcourt.dk

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.

Basketligaen

Sæsonens fjerde udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for januar er Team FOG Næstveds Rodney Chatman.

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens fjerde udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se, hvem der er kommet på holdet,...