fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits tilknytter dansk profil i 11. time

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Jacob Hoffman hos BC Copenhagen til klubben. Det oplyser sydfynboerne i en pressemeddelelse.

Foto: Svendborg Rabbits. På billede er det Troels Mortensen og den tidligere Rabbits spiller, Jacob Hoffmann.

Tirsdag den 28. februar var sidste mulighed for de danske klubber til at forstærke truppen inden slutspillet, der blev skudt igang torsdag aften.

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, handlede inden deadline inden ved at tilknytte Marius Sørensen fra ´lillebror´, Bears Academy, men Bjørnene var ikke alene om at foretage en tilføjelse til holdkortet lige inden deadline.

På Sydfyn skete der ligeledes ting og sager, idet Svendborg Rabbits har skrevet under med det danske landsholdsemne Jacob Hoffman, der kommer til klubben efter et ophold hos BC Copenhagen.

Det har klubben fredag middag offentliggjort i en pressemeddelelse.

“I en sæson, hvor vi har været hårdt ramt af skader, har vi valgt at hente Jacob ind for at have en ekstra mand til træning og til kampene i slutspillet,” lyder det i pressemeddelelsen.

Skadesproblemer

BC Copenhagen havde ellers meldt Hoffman ude af sæsonen grundet skadesproblemer, men sidste sæsons pokalmestre har vurderet, at Hoffman er klar til at iklæde sig Rabbits-uniformen senere på måneden.

“Vi har haft en grundig dialog med Jacob om hans fysiske formåen og vurderer, at han vil kunne træde ind for fuld kraft, når karantæne-perioden for klubskiftet udløber,” skriver de videre i pressemeddelelsen.

Jacob Hoffman er således ny mand i Svendborg-truppen, men den 26-årige må vente lidt på at få debut i Rabbits-trøjen. Det skyldes reglerne i Basketligaen, hvor der er en karantæne på 21 dage, når man skifter fra en dansk klub til en anden. Hoffman står derfor til at misse Svendborgs første fire kampe i slutspillet, heriblandt torsdagens sejr mod BMS Herlev.

Hoffmans første mulighed for debut som Svendborg-spiller er den 29. marts mod Hoffmans tidligere østjyske klub, Randers Cimbria.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...