fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears henter guard hos Bears Academy

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Bakken Bears mangler spillere på guard-position efter klubben i et rekordsalg solget Tony Carr til Galil Gilboa i Israel. Men nu bliver den plads fyldt ud. Marius Sørensen fra Bears Academy er ny point-guard for de forsvarende mestre.

Headcoach Anders Sommer fortæller til Bakken Bears Facebookside, hvor vigtig en brik Marius Sørensen bliver for Bakken Bears i det kommende slutspil.

“Vi er overbeviste om at Marius kan bidrage for os i topkampe. Hans spilforståelse og vision vil give os et ekstra våben i guard-rotationen og han er allerede blevet varmt modtaget af truppen hvor de fleste jo kender ham rigtig godt,” fortæller Anders Sommer til Bakken Bears Facebookside.

Marius Sørensen har spillet en rigtig flot sæson for Bears Academy i denne sæson. Den 25-årige guard snittede 8,7 point, 7,1 assists og 7,1 rebound per kamp i denne sæson.

Klar om tre uger

Marius Sørensen må dog lige vente, før han kan tørne ud for Bakken Bears. For han har tre ugers karantæne, grundet klubskiftet. Det betyder, at han er klar til Bakken Bears kommende pokalfinale, hvor de skal møde Randers Cimbria den 25. Marts i Forum Horsens.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Fullcourt.dk mødte en glad Bakken Bears-cheftræner, Anders Sommer, efter semifinaletriumfen i ENBL.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.