fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits forstærker sig med amerikansk guard

Svendborg Rabbits forstærker truppen med amerikanske Greg Elliott, der kommer til Danmark efter fem år på college.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Amerikanske Greg Elliott skifter til Svendborg Rabbits.

Det skriver sydfynboerne på sin Facebookside.

”Greg er en spiller, som vi har kigget på i flere måneder, og jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få bragt ham til Sydfyn. Vi har lagt en rigtig god plan for Greg og jeg er sikker på at han kommer til at passe virkelig god ind i miljøet hernede,” udtaler Mads Andersen, cheftræner for Svendborg Rabbits, til klubbens Facebookside.

Elliott er blevet udstyret med en etårig kontrakt.

“Jeg kan ikke vente med at komme til Danmark og begynde min professionelle karriere foran Rabbits-fansene. Jeg er virkelig spændt på at få muligheden for at opbygge et forhold til mine trænere og holdkammerater. Jeg kan ikke vente med at møde jer alle,” siger Elliott til klubbens facebookside.

Elliott starter sin professionelle karriere efter fem år på college. Svendborg Rabbits´ nye amerikaner tilbragte de første fire år hos Marquette Golden Eagles, men drog videre og spillede sin femte c0llege-sæson hos Pittsburgh Panthers.

Panthers spiller i Atlantic Coast Conference i NCAA Division 1, hvor blandt andet hold som Duke Blue Devils og North Carolina Tar Heels hører hjemme. Konferencen regnes som en af de stærkeste i USA.

Elliot snittede 10,4 point, fire rebounds og 1,1 assists per kamp for Panthers i sidste sæson og skød 41,6 procent fra treeren.

Se nogle af Elliott´s highlights fra sidste sæson herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.