Svendborg Rabbits forlænger med cheftræneren

Cheftræner Jimmy Moore har skrevet under på en ny kontrakt med det fynske flagskib, så han er at finde på trænerbænken fire sæsoner frem.
Vildmedfoto.dk
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Målsætningen var klar, da Svendborg Rabbits i sommers gik på jagt efter en ny cheftræner: Kaninerne skulle tilbage til toppen af dansk basket.

Derfor faldt valget på Jimmy Moore, der forlod Randers Cimbria til fordel fynboerne.

Svendborg-ledelsens forventninger efterlevede amerikaneren så i denne sæson, hvorfor Rabbits allerede med et år tilbage af kontrakten, har valgt at forlænge samarbejdet med træneren, så parterne har papir på hinanden fire sæsoner ud i fremtiden.

”I år har vi taget et stort skridt og kom tilbage i semifinalerne, hvor vi som klub føler, vi hører til. Parterne har nu haft en sæson til at se hinanden an, og resultat er, at både Svendborg Rabbits og Jimmy trives med hinanden.”

”I Svendborg Rabbits vil vi gerne være en fast medaljekandidat i de kommende mange år og forhåbentligt vinde mesterskabet på sigt. Vi er overbevist om, at Jimmy er den helt rigtige mand for klubben,” lyder det i pressemeddelelsen fra Svendborg Rabbits.

Det er da også med stor begejstring, at cheftræneren har underskrevet en ny kontrakt.

”Vores korte tid sammen har både været god og succesfuld. Vi (klubbens ledelse, stab og Jimmy Moore, red.) deler den samme vision for klubben, hvor vi ønsker at blive en kontinuerlig aspirant til at tage mesterskabet år efter år, og klubben har givet mig alle de nødvendige værktøjer til at lykkes i mange år frem som cheftræner,” siger Jimmy Moore.

Jimmy Moore og Svendborg Rabbits røg ud i Basketligaens semifinale til Bakken Bears med cifrene 3-0.  Kaninerne vandt med selvsamme cifre i kvartfinalen mod Team FOG Næstved.

Se andre spændende artikler