fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Randers – næste stop for Nielsen?

To klubber er nu på 28-årige Chris Nielsens liste over mulige emner til den kommende sæson. Bakken Bears stod øverst på listen, men denne sæson er Nielsen ikke blevet en del af mestrenes mandskabs-planer. For otte måneder siden havde Nielsen et uheldigt sammenstød med daværende træner Phil Dejworek, hvor Nielsen endte med at spytte Dejworek i hovedet og derefter måtte forlade Bakken. Det skyldes dog ikke den episode, at Chris ikke bliver en del af Bakkens trup den kommende sæson.

Vi har overvejet mange spillere, og Chris Nielsen var en af dem. Men det bliver ikke ham i den kommende sæson. Vi har selvfølgelig overvejet, hvordan det ville være at få ham tilbage i truppen otte måneder efter, at han spyttede på træneren. Vi billiger på ingen måde den opførsel, men han er ikke udelukket på grund af det, lyder det fra Michael Piloz, sportschef i Bakken Bears til JP.

Læs også: Forum dum eller forum debat?

Nielsen, der snittede 16.8 points og 3.7 assists for Randers sidste sæson, kigger derfor næmere på sine alternativer, når det i denne omgang ikke bliver hos Bears han skal slå sine folder. Og på nuværende tidspunkt er to klubber i spil.

Det står mellem Randers og Aalborg og Randers ligger forrest p.t., fortæller Chris Nielsen til Fullcourt.dk.

Han håber dog stadig på at kunne spille for bjørnene på et senere tidspunkt, og det udelukker klubben heller ikke som værende muligt. Hvis Chris Nielsen ender i Randers kan det blive hans 11. sæson for barndomsklubben Randers Cimbria. Hvis det derimod bliver Aalborg Vikings er det hans første sæson hos nordjyderne.

Læs også: Danmarks glemte basketball-stjerner

Foto: Thorbjørn Wangen

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol

Bakken Bears

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.

Bakken Bears

Bakken Bears tabte deres tredje Champions League-kamp i streg til Hapoel Jerusalem. På den måde er Bakken Bears stadigvæk sejrsløse i deres europæiske gruppespil.

Bakken Bears

Bakken Bears spiller den første hjemmebanekamp i dette års Champions League i Ceres Arena tirsdag aften mod israelske Hapoel Jerusalem