fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Randers – næste stop for Nielsen?

To klubber er nu på 28-årige Chris Nielsens liste over mulige emner til den kommende sæson. Bakken Bears stod øverst på listen, men denne sæson er Nielsen ikke blevet en del af mestrenes mandskabs-planer. For otte måneder siden havde Nielsen et uheldigt sammenstød med daværende træner Phil Dejworek, hvor Nielsen endte med at spytte Dejworek i hovedet og derefter måtte forlade Bakken. Det skyldes dog ikke den episode, at Chris ikke bliver en del af Bakkens trup den kommende sæson.

Vi har overvejet mange spillere, og Chris Nielsen var en af dem. Men det bliver ikke ham i den kommende sæson. Vi har selvfølgelig overvejet, hvordan det ville være at få ham tilbage i truppen otte måneder efter, at han spyttede på træneren. Vi billiger på ingen måde den opførsel, men han er ikke udelukket på grund af det, lyder det fra Michael Piloz, sportschef i Bakken Bears til JP.

Læs også: Forum dum eller forum debat?

Nielsen, der snittede 16.8 points og 3.7 assists for Randers sidste sæson, kigger derfor næmere på sine alternativer, når det i denne omgang ikke bliver hos Bears han skal slå sine folder. Og på nuværende tidspunkt er to klubber i spil.

Det står mellem Randers og Aalborg og Randers ligger forrest p.t., fortæller Chris Nielsen til Fullcourt.dk.

Han håber dog stadig på at kunne spille for bjørnene på et senere tidspunkt, og det udelukker klubben heller ikke som værende muligt. Hvis Chris Nielsen ender i Randers kan det blive hans 11. sæson for barndomsklubben Randers Cimbria. Hvis det derimod bliver Aalborg Vikings er det hans første sæson hos nordjyderne.

Læs også: Danmarks glemte basketball-stjerner

Foto: Thorbjørn Wangen

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.