fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Randers Cimbria led endnu et nederlag i Bakken Bears jagt efter endnu et mesterskab

Randers Cimbria var knap så heldige, da de mandag aften tog imod Bakken Bears i den 2. DM-Finale kamp i den bedste danske basketball række.

Randers Cimbria - Per Wied

Randers Cimbria lagde for første gang nogensinde gulv til en DM-Finale, da de mandag aften tog imod de forsvarende mestre fra Bakken Bears.

Kronjyderne havde lavet et fantastisk setup til kampen suppleret af en rigtig god stemning i den store hal, hvor hele 1.200 mennesker havde fundet vejen frem.

Randers Cimbria formåede da også at vise niveauet på samme klasse som omgivelserne til kampen, men i anden halvleg trådte Bakken Bears på speederen, og med et solidt forsvarsspil øgede de føringen, der i sidste ende resulterede i en sejr på 80-99.

Ikke nok med et nederlag kom der i dag, tirsdag flere dårlige nyheder for kronjyderne, der må undvære Casper Stage for resten af sæsonen efter at skytten har været udsat for en meniskskade. Casper er nu blevet scannet og en kikkertoperation skal nu løse problemet for den unge talentfulde spiller, der altså ikke kommer på banen mere i denne sæson.

Serien står nu 2-0 til Bakken Bears og bjørnene kan med en sejr torsdag aften give sig selv en solidt udgangspunkt til at vinde endnu et dansk mesterskab. Kampen vises desuden live på dk4.

Topscorere:

Randers Cimbria: Bonell Colas, 20. Troy Gottselig, 16. (Kampens spiller). Charlie Burgess, 14.

Bakken Bears: Nicolai Iversen, 20. Kenny Barker, 17. Chris Christoffersen, 16.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.