fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Khalil Ahmad

Sæsonens første udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for september og oktober er Horsens ICs Khalil Ahmad.

Amerikanske Khalil Ahmad har fået sig en sublim start i Basketligaen. Den 24-årige guard har været rystende god i sin start for ´De Gule´, og derfor er den brandvarme HIC-spiller fuldt fortjent kåret som Fullcourt Player of the Month i Basketligaen i september/oktober.

Khalil Ahmad er den første Player of the Month i denne sæson, og han fortæller, at han glad for at modtage prisen.

“Det føles godt. Anerkendelse er dejligt,” fortæller Khalil Ahmad til Fullcourt.dk.

Horsens IC har fået vendt skuden i Basketligaen efter en noget turbulent start, der bar præg af udfordringer angående tildeling af arbejdstilladelse til de amerikanske spillere. Dette gjaldt dog ikke for Ahmad, der hidtil har trukket den gule trøje over hovedet i samtlige kampe i sæsonen.

Ahmad fik debut for Horsens IC i sæsonpremieren mod ærkerivalerne Bakken Bears, og den 191 centimeter høje guard leverede straks basketball fra den øverste hylde. Mod Bakken Bears noterede han sig for vanvittige 40 point, 4 rebounds og 3 assists.

En præstation af den kaliber er svær at følge op på. Khalil Ahmad har i de efterfølgende seks kampe ikke rundet 40 point i en kamp, men amerikaneren har været tæt på ad flere omgange. Det er både blevet til to kampe med 35 point og to kampe med 32 point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Horsens IC-profilen har vist sig at være en afgørende for spiller for HIC, og han haft adskillige bemærkelsværdige optrædener for Horsens, så han er da også godt tilfreds med sit spil, men der er plads til forbedring, fortæller han.

“Jeg er for det meste tilfreds med, hvordan jeg har spillet. Men jeg kan helt bestemt spille bedre, og jeg forventer at fortsætte med at vokse som spiller, som sæsonen skrider frem. Der er meget i mit spil, jeg er utilfreds med, og som jeg arbejder på. Mine fokuspunkter er playmaking og defensivt.” siger han

Player of the Month er udpeget efter en afstemning på vores Basketligaen-redaktion. 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...