fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

NCAA1 mester rykker til Team FOG Næstved

Selvom statsene på den 22 årige, Philip Nolan, så fortæller hans cv, at det virkelig er en topspiller Team FOG Næstved har fået fingrene i. Han kommer fra colleget der har opfostret spillere som Andre Drummond, Jeremy Lamb, Shabazz Napier og Rudy Gay.

Han kommer fra fire år på det meget eftertragtede Connecticut University, som har opforstret en del NBA-spillere i gennem tiderne. Her har Nolan været fast inventar af de startende fem, igennem sine sidste fire sæsoner. Bl.a. også i 2014, hvor de gik hen og vandt det største mesterskab i USA, udover NBA, nemlig NCAA mesterskabet.

På holdet dengang havde Philip Nolan 3,3 point pr. kamp og 2,4 rebounds. Nolans kvaliteter lægger primært i det defensive, hvilket forklarer hans lidt mangelfulde statistikker. Dette krydret med at han dog ikke var stjernen på holdet.

I mesterskabs-sæsonen, var holdet ledet af den nuværende Portland Trail Blazers pointguard, Shabazz Napier, som i den sæson snittede 18 point, 5,8 rebounds og knap 5 assist. Napier blev også kåret som MVP i finalen, hvor han ramte fire treere og scorede 22 point.

I følge vores oplysninger, så er det første gang nogensinde, at en tidligere NCAA mester bliver at finde i den danske liga, hvilket siger lidt om forventningerne til Philip Nolan.

Nolan måler 208 centimeter, og er Team FOG Næstveds 9. spiller på holdkortet. Der forlyder nemlig at man har overtalt Cheikh Sane til at blive, selvom han tidligere meddelte han han ville videre. Men hans kontrakt, som gælder næste sæson med, skal købes ud, før Sane kan forlade det sydsjællandske, da han ikke har nogen klausul, der giver ham lov til at skifte til en større klub.

Tean FOG Næstved fortæller at de stadig er på jagt efter en pointguard og en power foward mere.

Rettelse: Adrian Moss der spillede for Stevnsgade i sidste sæson, vandt NCAA mesterskabet tilbage i 2006 med Florida. I denne sæson snittede han 3,1 point og 2,4 rebounds, altså ret sammenligneligt med Philip Nolan. I 2007 skiftede han til Randers Cimbria, hvor han i sin første prof sæson snittede 26 point og knap 12 rebounds.

Foto: Team FOG Næstved, Facebook

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.

Basketligaen

Sæsonens fjerde udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for januar er Team FOG Næstveds Rodney Chatman.

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens fjerde udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se, hvem der er kommet på holdet,...