fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

NBA Summer League: Tidligere MVP i Basketligaen skal spille for Knicks

QJ Peterson har efter en flot sæson i Kina fået muligheden for at spille NBA Summer League for New York Knicks.

Foto: Basketball Champions League

Den tidligere Bakken Bears-stjerne QJ Peterson, der blev kåret som Most Valuable Player i Basketligaen i sæson 2020/21, skal spille NBA Summer League for New York Knicks.

Det skriver den 28-årige point guard på Instagram.

Peterson har tilbragt den forgangne sæson i den bedste række i Kina hos Nanjing Tongxi Monkey Kings, hvor han har taget ligaen med storm.

Med et snit på 28,7 point per kamp var han ligaens tredjemest scorende spiller, mens han derudover var førende i ramte treere, og den flotte sæson i Kina har nu resulteret i, at han skal spille NBA Summer League for New York Knicks.

QJ Peterson er den anden spiller med en fortid i Basketligaen, der skal deltage i årets NBA Summer League. Den anden spiller er Reggie Kissoonlal, der skal iklæde sig Boston Celtics-trøjen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af QJ Peterson (@qjpeterson_7)

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.