fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Reggie Kissoonlal skal spille NBA Summer League

Reggie Kissoonlal, der har en fortid i Basketligaen, skal spille i NBA Summer League for Boston Celtics, som han i forvejen er tilknyttet gennem deres G League-hold.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Reggie Kissoonlal skal spille NBA Summer League.

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal skal ifølge den amerikanske USA Today-journalist Cody Taylor spille NBA Summer League for Boston Celtics.

Kissoonlal har det sidste års tid været en del af Celtics-organisationen, da han har spillet for Maine Celtics i NBA G League, og nu vil han få muligheden for at vise sig frem i NBA Summer League, der for Kissoonlal og kompagni begynder den 8. juli mod Miami Heat.

Udover Heat skal de også møde Washington Wizards, Los Angeles Lakers og New York Knicks inden et eventuelt slutspil.

Hos Maine Celtics snittede 4,6 point, 2,9 rebounds og 1,2 blocks per kamp over 18 kampe.

Celtics´ Summer League-trup består af: Eugene German, Sam Griesel, Aleksander Balcerowski, Kamar Baldwin, Justin Bean, Justin Champagnie, JD Davison, Mychal Mulder, Jay Scrubb, Vincent Valerio-Bodon, Jordan Walsh og Reggie Kissoonlal.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.