fbpx
Connect with us

Basketligaen

Næstved tilføjer endnu en G-League spiller til truppen

Team FOG Næstved har tilføjet Bubu Palo til holdkortet. Bubu Palo kommer til Næstved efter seks sæsoner i NBA G-League.

Team FOG Næstved har hentet godt ind til den kommende sæson, og de er ikke færdige. For mandag kunne holdet fra Sydsjælland præsentere endnu spiller med en fortid i NBA G-League.

Det er Bubu Palo, som er ny Team FOG Næstved-spiller. Den 30-årige point guard kommer til Danmark efter seks sæsoner i G-League, hvor han spillede for Sioux Falls Skyforce. I hans bedste sæson for G-League klubben blev det til 16,3 point, 5,1 assists og 4,1 rebounds per kamp.

Efter hans G-League-karriere ville han prøve kræfter med europæisk basketball, men indtil videre er det kun blevet til tre kampe i den bedste græske liga, siden det første skifte til Europa, så forhåbentlig kan rykket til Basketligaen give Palo den erfaring, han har søgt.

Team FOG Næstved kan takke deres nye træner, Andy Hipsher, som har brugt sit basketball-netværk til at hente de tidligere G-League-spillere til klubben. I sidste uge kunne klubben nemlig præsentere Alonzo Nelson-Odda, som også har en fortid i NBA´s G-League.

Man kan se de tidligere G-League spillere for første gang i Team FOG Næstved-trøjer, når de tørner ud for det sydsjællandske mandskab i sæsonens første kamp mod Randers Cimbria den 23. september kl 19:15 i Næstved.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen