fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved-profil kronede sejren med triple-double i underholdende affære mod Wolfpack

Team FOG Næstved viste sig bedst, da de slog BMS Herlev Wolfpack med 84-64. Gæsterne havde dog stor ære af kampen.

Team FOG Næstved
Foto: Robert Piil

Mandag aften tørnede Team FOG Næstved og BMS Herlev Wolfpack sammen i et opgør, hjemmeholdet formåede at vinde med 84-64.

En af årsagerne, til at hjemmeholdet kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret, var først og fremmest et velfungerende forsvar, og det faktum at det lykkedes Næstved at holde dampen oppe i hele kampen – noget som holdet ellers har været kritiseret for ikke at lykkes nok med i løbet af sæsonen.

Sejren kommer på et tiltrængt tidspunkt for forhåndsfavoritterne, der får deres første sejr, efter at have ramt en dårlig periode med fire nederlag i træk.

Koncentrationen svigtede ikke for Næstved

Kampen startede tæt med to energiske mandskaber, der leverede gode skudprocenter og skabte en underholdende affære i et højt tempo.

Som kampen skred frem viste hjemmeholdet, hvorfor de på forhånd var udråbt til favoritter i aftenens opgør. Næstved skabte sig et forspring på få point, som de langsomt men sikkert udbyggede efter at have strammet op i forsvaret.

Næstved fremprovokerede flere Wolfpack-turnovers, som man fik udnyttet i den anden ende, og derfor kunne næstvederne også gå til pause foran med 42-31.

Samme kampbillede udspillede sig efter pausen, og Næstved fortsatte med at udbygge sin føring. Da føringen var størst, var Pro A-mandskabet foran med 20 point.

Med en føring på 17 point med 10 minutter igen skulle meget gå galt for hjemmeholdet, hvis de ikke skulle trække sig ud af opgøret som sejrsherre. Selvom Wolfpack jagtede comebacket, og Næstved blev ramt af en scoringskrise i sidste periode, blev comebacket afblæst af Arnel Dedic’ tropper.

Historisk præstation

Det er sjældent, at vi ser en triple-double i Basketligaen, men i aften skete det, da Næstveds Alante Fenner strålede. Med 13 point, 10 assists og 10 rebounds kronede han således Næstved-sejren på fornemmeste vis.

Fenner var dog ikke ene mand om at gøre det godt ifor hjemmeholdet. Næstved-mandskabet leverede flotte præstationer over hele linjen. Holdets topscorer blev Samuel Idowu, der lavede 22 point og 8 rebounds.

Hos udeholdet var bedste mand August Haas, der med flot angrebsspil og med blik for sine medspillere gjorde ondt på sin modstander. Haas står noteret for 18 point og 4 assists. Holdkammeraten Dee Franklin gjorde også en god figur med 14 point og 6 rebounds.

Næste kamp for Team FOG Næstved bliver ude mod Svendborg Rabbits d. 7. januar. To dage senere møder BMS Herlev Wolfpack BK Amager på udebane.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...

Basketligaen

Team FOG Næstved tog mandag aften i mod Værløse Blue Hawks. Inden kampen må hjemmeholdet siges at have været store favoritter til at tage...

Basketligaen

Horsens IC har stadig ikke tabt en kamp i Basketligaen i 2024. Torsdag blev Team FOG Næstved besejret med 90-87.