fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikkel Plannthin: Vi skal være skarpere fra start

Mikkel Plannthin havde ikke lige så meget vind i sejlene, som i mandagens kamp, hvor han scorede 29 point. Men Svendborg kom dog tættere på en sejr i aftes, men måtte igen se sig besejret af Team FOG Næstved.

Det ser sort ud for Mikkel Plannthin og Svendborg Rabbits, der nu er nede 2-0 i serien mod Team FOG Næstved. Der var dog fremskridt at spore i kamp to, som kaninerne ellers førte midtvejs i tredje periode.

“Vi mangler lige et par ekstra procent i starten, vi gravers os lidt et hul. Og så kommer vi tilbage i tredje, hvor jeg synes vi spiller rigtig god basket, specielt forsvarsmæssigt med masser af energi og en fed kulisse. Og så er det som om vi kommer lidt på hælene igen, og så har Næstved momentum resten af kampen.”

Næstved er det bedst skydende hold fra distancen, og det fik Svendborg lukket ned for i dag. Og det gjorde også en forskel i følge Plannthin.

“De to sidste kampe, her i slutspillet og i grundspillet, på nær i denne her, der har de skudt rigtig godt. Så der har det været nogle rigtig svære kampe at vinde. Så det er klart, at det gjorde en forskel i dag.”

På mandag venter kamp tre, og der skal Svendborg, i følge Plannthin være klar fra start, hvis de ikke skal på tidlig sommerferie.

“Vi skal være lidt skarpere fra start af. Når vi graver os det hul der, så er vi lidt på hælene, og så er det en kamp om bare at komme tilbage. Og der er Næstved for godt et hold, til at gøre det i mod.”

Hør hele interviewet med Plannthin øverst i artiklen.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...