fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Mikkel Plannthin forlader også Bakken Bears

Boba Keseric - Fullcourt.dk

Det er blot 24 timer siden at man måtte sige farvel til holdets danske profil, Darko Jukic, og nu følger den anden dansker, Mikkel Plannthin også trop.

Det er endnu uvist hvor Plannthin fortsætter, men et er sikkert, og det er at det bliver et nyt udlandseventyr for den 27 årige guard.

Plannthin spillede første del af sin karriere i Svendborg Rabbits, hvor han var en af holdets bedste danskere. Herfra røg han en tur til Slovakiet, hvor spilletiden dog ikke blev helt den samme. Men ikke desto mindre leverede han gode statistikker i sin første sæson i udlandet.

Herfra rykkede han til den svenske Basketliga, hvor han fik pæn succes i Umeå. Men pga. sygdom i den nærmeste familie, måtte han tage tilbage til Danmark. Her spillede han sæsonen færdig i Svendborg Rabbits. Men kom dog aldrig helt op på samme niveau som tidligere.

Efter sæsonen skiftede han til Bakken Bears, hvor hen led lidt under den store rotation, man kørte med her. Stærkest var han bag trepoints linjen, hvor han satte knap 40% af sine skud.

Det begynder at tynge ud i Aarhus, hvor man altså nu på to dage, har mistet to at holdets stærke danskere. Derfor kan det betyde flere udlændinge i Bakken Bears-truppen end normalt, men sportschef Michael Piloz er dog fortrystningsfuld over udsigterne.

“Vi kommer formentlig til at se flere udenlandske navne på Bakkens kommende hold end ideelt set. Nu handler det bare om at finde nogle spillere, der kan levere varen. Der er rigtig mange gode spillere til rådighed lige nu. Vi er kommet forbi den tid, hvor alle sammen tror, at de skal spille NBA. Draften og sommercamps er overstået i USA og vi begynder at nærme os det stadie, hvor vi kommer ind i billedet. Det er lidt ligesom i fodbold, hvor spillerne ligeså stille ruller ned gennem systemet. Vi har også identificerede et par emner. Nogle af dem får måske store kontrakter i udlandet, andre kan komme til os” Fortæller han til stiften.dk

I følge Bakken Bears, så har de, udover dem vi har skrevet om, også kontrakt med Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Morten Sahlertz, og Thomas Lærke, som dog har en klausul hvis også der opstår en mulighed for at komme til udlandet for ham. Se alle transfers i Basketligaen her.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.

Bakken Bears

Gustav Knudsen leverede endnu en stor præstation for Bakken Bears, da BK Amager lørdag tabte til de forsvarende danske mestre med cifrene 89-70.