fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikael Vincents Nielsen: Vi skal i semifinalen

Der var topopgør på programmet søndag eftermiddag, da Horsens IC gæstede Gentofte og SISU. En kamp der ikke betød noget for hjemmeholdet udover selvtillid og mentalt indflydelse før kvartfinalen, imens Horsens IC stadig havde noget på spil, idet de stadig godt kunne nå at snuppe en andenplads fra Bakken Bears. Dette er dog efter denne kamp helt udelukket.

Efter fem minutter af kampen førte gæsterne fra Horsens 20-8, og man begyndte at kunne ane, at dette kunne blive en ren walkover af gæsterne. Almir Zeco må dog have sagt et eller andet i pausen, der fik holdet til at gå flere gear op. Dette var netop tilfældet idet københavnerne virkeligt steppede op, og i sidste ende vandt kampen sikkert med 89-78.

Mikael Vincents Nielsen kan dog ikke rigtig sige hvad, det var der gik galt i første halvleg, men prøver dog alligevel at give en forklaring.

Det er svært at sige. Hvis jeg havde svaret ville vi ikke gøre det så tit. Vi er på ingen måde klar til at dække en mod en forsvar og det fornemmer Horsens hurtigt og udnytter det. Det er en mental ting hvor folk må tage fat i sig selv og hinanden.

Darko Jukic var ustoppelig i kampen mod SISU, og fik 33 point, 3 assist, 2 rebounds og 2 blocks. Ifølge Mikael Vincents var der ikke meget at stille op for at stoppe ham, og at han samtidigt burde kåres som årets MVP.

Det er ikke meget at gøre ved en spiller som Darko. Han havde en lille mismatch i starten af kampen og det fik ham hurtigt igang, og når han føler det så føler han det, og så er der ikke så meget at gøre. MVP i ligaen i år, klart! Men 2 rebounds er selvfølgelig lidt svagt.

Når det kommer til spørgsmålet om hvem man helst vil møde i kvartfinalen, enten Randers Cimbria, eller Team FOG Næstved, vil den unge guard helst ikke tænke over dette.

Det kan vi ikke bekymre os om, vi må se hvad det bliver til efter sidste runde. Vi skal fokusere på os selv, og være klar til at spille imod begge hold.

Målet for SISU er der ingen tvivl om. Holdet skal i første omgang nå semifinalen, og derefter må medaljedrømmene også tage til.

Vi har sagt fra starten af sæsonen at det var på tide at tage skridtet videre og komme til semifinalen og det er stadig det første mål vi har i sigte. Selvfølgelig tør vi drømme om medaljer, men alle kan drømme, spørgsmålet er om man rent faktisk kan gå ud og gøre noget ved det.

Afslutter Mikael Vincents med at fortælle til Fullcourt.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...