fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Jyles Smith skifter tilbage til det københavnske

Jyles Smith, der netop har vundet guld med sit hold Horsens IC, skifter til Hørsholm 79’ers. Hørsholm bliver dermed amerikanerens tredje klub på tre sæsoner. Jyles Smith kom til Danmark forrige sommer for at spille for Copenhagen Wolfpack, og har nu igen valgt at bosætte sig i hovedstadsområdet.

I en pressemeddelelse, fra klubben selv, skriver man, at Jyles er udset som en erstatning for Evan Yates, der efter en stærk sæson må anses som værende tabt for klubben. Hørsholms træner, Rafa Monclova, glæder sig over signingen.

“Jyles er en meget fysisk og atletisk spiller, der kommer til at hæve vores defensive niveau. Hans højde giver os nogle fordele. Han intimiderer modstanderne, når de angriber kurven, han kontrollerer reboundspillet og giver os mulighed for at være mere aggressive, når vi forsvarer på screeninger.”

Rafa fremhæver dog én ting, hvor man gerne vil hjælpe amerikaneren til at forbedre sig.

“Jeg er sikker på, vi kan forbedre Jyles’ angrebsspil betydeligt, så han bliver en meget dygtig spiller i begge ender af banen. Han har passion, aggressivitet og motivationen, der gør det muligt for ham at tage et stort skridt fremad i hans karriere, og Hørsholm er stedet, hvor vi kan gøre det. Vi er meget glade for at Jyles fortsætter karrieren i Hørsholm.”

Jyles Smith var en del af det Horsenshold, der netop har vundet mesterskabet, men med kun lidt over 16 spillede minutter i snit, så kan man ane, at hovedpersonen ikke har været tilfreds med sit ophold trods mesterskabet.

“Jeg har haft to år i Danmark; et, der var godt, og et, der ikke var så godt. Jeg ser frem til den kommende sæson med Hørsholm 79’ers, hvor jeg kommer til at se på spillet med nye øjne. Jeg forventer, at det bliver min bedste sæson indtil nu og føler, at Hørsholm og coach Monclova virkeligt kan hjælpe med at opnå dette.”

Hørsholm slutter deres pressemeddelelse af med beskeden om, at flere nye spillere er på trapperne.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Høbas er vindere af pokalturneringen, efter de søndag besejrede BMS Herlev med 82-74. Det er første gang, at et 1. divisionshold vinder pokalturneringen.

Internationalt

Jyles Smith skifter Portugal ud med Bulgarien.

Basketligaen

Hørsholm-talentet, Leonardo Carlino, skifter København ud med Sydfyn.

Basketligaen

Ty Sabin skifter spansk basket ud med svensk basket.

Aabyhøj IF

Stevnsgade og BK Amager leverede overraskelser i de to semifinaleserier i Dameligaen.

Basketligaen

At få lov til at leve af at spille basketball, det må være en hver basketballspillers største drøm. Det tidligere Hørsholm-talent Sikander Tajik Nielsen,...

Basketligaen

Forestil dig, at du er 19 år gammel og spiller basket på højeste niveau i din barndomsklub. Klubben kan desværre ikke få tingene til...

Basketligaen

Den tidligere Hørsholm-anfører har fået en god start i sin spanske klub Murcia.