Horsens starter slutspillet med sikker sejr over Wolfpack

FOTO: MJ
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Blot tre dage efter deres hjerteskærende nederlag i pokalfinalen skulle Horsens IC tage hul på deres slutspilsserie mod Wolfpack. Der var dog ingen slinger i valsen for favoritterne, der tog en sikker 112-72 sejr efter en overbevisende anden halvleg.

Wolfpack måtte undvære deres amerikanske profil, Dee Franklin, til kampen.

Anden halvleg blev afgørende

I sidste uge lykkedes Wolfpack med at tage en heroisk sejr over Randers, så det var et udehold, der mødte op med selvtillid til dagens kamp mod forhåndsfavoritterne fra Horsens. Det var dog ikke til at se fra starten af kampen, hvor Wolfpack-spillerne hang lidt bremsen, hvilket gjorde, at Horsens kom hurtigt foran 9-0.

Wolfpack holdte sig dog flot inde i kampen og sørgede for, at Horsens ikke kom for langt væk. Det skyldes især trekløveren Thomas, Meilby og Haas, der scorede alle udeholdets point i anden periode. Det betød, at Wolfpack kunne gå til pause og “kun” være nede med 10.

Starten af tredje periode gav dog et dødstød til Wolfpack. Anført af Deng Geu lavede Horsens 12 point på under to minutter, og så var forspringet oppe på 22, og kampen effektivt afgjort. Det var symptomatisk for Wolfpack, da Deng Geu lavede et and-one spil – brændte straffekastet – greb sin egen rebound og lavede endnu et and-one spil.

Resten af opgøret stod på cruise-control for Horsens, der spillede effektivt i begge ender af banen, og uden af spille sig helt ud.

Effektive Davis

Kampens bedste spiller var Gage Davis for Horsens, der lavede 23 point på 10/11 fra gulvet. Vedran Borovcanin spillede også en effektiv kamp med 17 point på 7/9 fra gulvet.

August Haas var Wolfpacks bedste spillet med 24 point og 7 assists, mens Andreas Meilby også havde en flot kamp med 15 point og 10 rebounds.

Næste kamp i serien er på lørdag kl. 15. i Herlev.

Se andre spændende artikler