Horsens rejser sig med sikker sejr over Wolfpack

Horsens tog en sejr over Wolfpack efter en flot spillet anden halvleg.
FOTO: MJ
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Horsens skulle lørdag eftermiddag prøve at rejse sig ovenpå sidste uges chok-nederlag til Bears Academy. Wolfpack startede kampen bedst ud, men Horsens hævede niveauet i anden halvleg og hev en 83-63 sejr hjem

Horsens var uden Gage Davis og Lasse Elbæk til kampen, men havde deres nye amerikaner med, Richmond Aririguzoh, der fik debut.

Wolfpack kom bedst fra start

Kampen startede rodet ud i Forum Horsens, hvor begge hold lavede mange turnovers. Det var alt fra tabte bolde, til afleveringer udover sidelinjen, hvilket gav en noget uskøn kamp.

I anden periode satte Wolfpack sig på spillet, og var på et tidspunkt oppe med 10 point. Det lignede et dårligt flashback fra Horsens efter sidste uges nederlag. De havde især svært ved at stoppe Devin Thomas.

Lukas Varga reagerede på spillernes sløve start ved at hive flere af stjerne ud, og erstattede dem med Marius Rasmussen og Magnus Høj på henholdsvis 19 og 17 år. De unge gutter kom ind med energi, der satte gang i Horsens mandskabet. Anført af David Efianayi, der lavede 9 point i træk, fik Horsens lukket hullet og kunne gå til pause 35-35.

Svag Wolfpack offensiv

Fra anden halvlegs start var det et forvandlet Horsens hold, der var på banen. De viste flot spil i begge ender af banen, og kunne hurtigt udbygge føringen. Wolfpack havde utrolig svært ved at spille sig frem til afslutninger i offensiven, hvor det hele skulle komme fra August Haas.

Vedran Borovcanin spillede en rigtig flot anden halvleg, og førte Horsens frem til en sikker sejr. Der var aldrig tvivl om resultatet i kampens to sidste perioder, og dermed kunne Horsens køre sejren hjem 83-63.

Veteran Vedran imponerer igen

Vedran Borovcanin endte som kampens topscorer med 22 point, 8 rebounds og 3 assists. David Efianayi havde også en god kamp med 21 point, mens holdet nye mand, Aririguzoh, havde 12 point og 6 rebounds.

For udeholdet havde Devind Thomas en double-double på 19 point og 10 rebounds. August Hass endte på 16 point og 4 assists.

Nu er der landskampspause inden næste runde i Basketligaen. Her skal Horsens møde Bakken Bears på udebane d. 2. december, mens Wolfpack også skal møde Bakken, men på hjemmebane d. 5.

Se andre spændende artikler