Horsens nye mand viser vejen i storsejr

Horsens tog lørdag eftermiddag en sikker sejr over Copenhagen Basketball.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Lørdag eftermiddag mødtes Horsens IC og Copenhagen Basketball i en udsat kamp fra tidligere på sæsonen. Horsens levede op til favoritværdigheden i opgøret og tog en sikker sejr på 85-64, hvor deres nye mand, Callison, blandt andet fik vist sig frem.

Copenhagen Basketball var uden deres amerikanske profil, Patrick Burke, til kampen. Horsens var uden Vedran Borovcanin, der sad kampen over.

Dominerende første periode

Vi har tidligere på sæsonen set Pro B holdene følge med i første periode mod Pro A holdene, for derefter at blive kørt over – men dagens kamp forløb noget anderledes. Ved stillingen 6-6 gik Horsens på et 11-0 run anført af Callison, der lavede syv af pointene. Resten af perioden var ikke nemmere for de københavnske gæster, der kom bagud med 15 point.

Men modsat, hvad vi tidligere har set i sæsonen, så forsatte dominansen fra Pro A holdet ikke i resten af kampen. Copenhagen kæmpede sig flot ind i kampen, dog uden at være tæt på at hente Horsens føring. Bakary Dibba spillede en flot kamp i fraværet af Patrick Burke, og han var en årsagerne til, at Copenhagen sammenlagt vandt anden og tredje periode med fire point.

I kampens sidste periode satte Horsens så foden på speederen og kørte sejren sikkert hjem. Her var det endnu engang Callison, der gik forrest med 11 point i fjerde periode. Det endte dermed med en sikker 85-64 sejr til Horsens IC.

Callison viste vejen

Det var blot Charles Callisons anden kamp tilbage i Horsens trøjen, men han endte alligevel som hjemmeholdets topscorer med 18 point (4/6 fra 3’eren) – point der kun blev scoret i første og fjerde periode. Holdets to stjerne-guards, Efianayi og Davis, havde også begge en god kamp igen. Efianayi lavede 17 point og 9 assists, mens Davis bidrog med 16 point og 9 rebounds.

For Copenhagen spillede Dibba en flot kamp med 22 point, mens Tyler Creammer lavede 18 point og 12 rebounds.

Næste kamp for Horsens er hjemme mod Bakken Bears næste søndag, mens Copenhagen skal spille allerede tirsdag hjemme mod Værløse Blue Hawks.

 

Se andre spændende artikler