fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC opruster truppen med amerikansk power forward

Horsens IC har hentet 22-årige Jared Chatham til klubben på en et-årig kontrakt.

Foto: MJ

Horsens IC har skrevet kontrakt med den 22-årige amerikanske power forward Jared Chatham.

Det skriver klubben på sin facebookside.

Chatham kommer til Horsens efter et ophold på college hos Central Arkansas. Sæson 2022/23 er således amerikanerens første som professionel basketballspiller.

Den 203 centimeter høje spiller snittede ni point og 6,9 rebounds per kamp i sidste sæson. HIC skriver på Facebook, at Chatham forventes at komme til Horsens i midten af august.

Horsens IC-truppen består i skrivende stund af: Vedran Borovcanin, Frederik Rungby, Koch Bar, Marko Vransky, Gustav Suhr-Jessen, Leonardo Carlino og Liam Churchill. Chatham er `De Gules´ første bekræftede amerikaner i truppen.

Se nogle af Chatham´s highlighs herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.