fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC opruster truppen med amerikansk power forward

Horsens IC har hentet 22-årige Jared Chatham til klubben på en et-årig kontrakt.

Foto: MJ

Horsens IC har skrevet kontrakt med den 22-årige amerikanske power forward Jared Chatham.

Det skriver klubben på sin facebookside.

Chatham kommer til Horsens efter et ophold på college hos Central Arkansas. Sæson 2022/23 er således amerikanerens første som professionel basketballspiller.

Den 203 centimeter høje spiller snittede ni point og 6,9 rebounds per kamp i sidste sæson. HIC skriver på Facebook, at Chatham forventes at komme til Horsens i midten af august.

Horsens IC-truppen består i skrivende stund af: Vedran Borovcanin, Frederik Rungby, Koch Bar, Marko Vransky, Gustav Suhr-Jessen, Leonardo Carlino og Liam Churchill. Chatham er `De Gules´ første bekræftede amerikaner i truppen.

Se nogle af Chatham´s highlighs herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.