fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens IC forlænger med tre spillere

Horsens IC har her til aften offentliggjort, at de forsætter samarbejdet med tre af klubbens unge spillere. Igor Djukelic, Marius Rasmussen og Emil Langager har alle forlænget deres kontrakt med HIC, så de også er at finde i HIC-uniformen til den kommende sæson.

I pressemeddelelsen fremgår det ikke, hvor længe de hver især har forpligtet sig til at tørne ud fra Horsens IC, hvor de alle tre spillere har fået deres basketball-opvækst.

Det blev til begrænset spilletid for de tre talenter i den forgangne sæson, men med forlængelsen kan noget tyde på, at man i Horsens IC har planer om, at de skal spille mere i 2020/2021-sæsonen.

Den 19-årige forward Marius Rasmussen står således noteret for at have spillet lidt over ni minutter fordelt på seks kampe med et snit på 0,0 point, 0,2 rebounds og 0,2 assists pr. kamp.

Lidt mere spilletid fik 21-årige Igor Djukelic derimod, da han spillede lidt over 23 minutter fordelt på fem kampe. Guarden snittede 2,0 point, 0,0 rebounds og 0,6 assists pr. kamp.

En enkelt kamp og nærmere bestemt halvanden minut blev det til for den 19-årige forward Emil Langager, der således snittede 0,0 i både point, rebounds og assists pr. kamp i den forrige sæson.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen