fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens henter profil hos Copenhagen Basketball

Med kort tid til sæsonstart snupper Horsens IC Boris Vukicevic fra Copenhagen Basketball.

Foto: Robert Dines Rasch

I 2015 debuterede han for Stevnsgade, og i de seneste to sæsoner har Boris Vukicevic været en profil for hovedstadsklubben.

Men nu er tiden slut på Nørrebro. Den 21 årige danske guard siger farvel til det nystiftede Copenhagen Basketball og drager tværs over landet for at blive en del af holdet i Horsens.

Til de Horsens-fans, der ikke har et indgående kendskab til den unge spiller, fortæller han følgende om sig selv på klubbens Facebook-side:

“De skal forvente en spiller, der er 110% dedikeret til sit arbejde på og uden for banen, hvilket jeg håber på vil bidrage til, at holdet vil indfri forventningerne på alle parametre” lyder det fra den nyslåede Horsens-spiller.

Boris Vukicevic spillede i sidste sæson 21 kampe, hvor han snittede 25 minutter, 11,4 point, 2,8 rebound, 2,8 assist og 1,1 steal.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fenton Bradley Jr har spillet sin sidste kamp i Svendborg Rabbits-uniformen i denne omgang. Det har klubben meldt ud på Facebook.

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.