fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens henter profil hos Copenhagen Basketball

Med kort tid til sæsonstart snupper Horsens IC Boris Vukicevic fra Copenhagen Basketball.

Foto: Robert Dines Rasch

I 2015 debuterede han for Stevnsgade, og i de seneste to sæsoner har Boris Vukicevic været en profil for hovedstadsklubben.

Men nu er tiden slut på Nørrebro. Den 21 årige danske guard siger farvel til det nystiftede Copenhagen Basketball og drager tværs over landet for at blive en del af holdet i Horsens.

Til de Horsens-fans, der ikke har et indgående kendskab til den unge spiller, fortæller han følgende om sig selv på klubbens Facebook-side:

“De skal forvente en spiller, der er 110% dedikeret til sit arbejde på og uden for banen, hvilket jeg håber på vil bidrage til, at holdet vil indfri forventningerne på alle parametre” lyder det fra den nyslåede Horsens-spiller.

Boris Vukicevic spillede i sidste sæson 21 kampe, hvor han snittede 25 minutter, 11,4 point, 2,8 rebound, 2,8 assist og 1,1 steal.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.