fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens erstatter Benzon med Tabb

Horsens IC skifter ud på guard positionen. Klubben har ophævet kontrakten med Christian Benzon.

Som vi kunne annoncere forleden, så har Horsens IC hentet den amerikanske shooting guard Brandon Tabb.

Det betyder til gengæld et farvel til den danske guard Christian Benzon, der ikke bliver en del af Arnel Dedic’ planer for den kommende sæson.

De to parter skrev sidste sommer en 1+1 kontrakt, så parterne kunne enten skilles efter sæsonen eller forlænge aftalen, hvis opholdet havde været en succes.

Vejen til spilletid stod til at blive lang for Benzon, der i sidste sæson måtte døje med skader, så han skal nu bruge pre-season på at se sig om efter en ny klub.

Benzon spillede 23 kampe i sidste sæson, hvor han snittede 7,5 point, 2,8 rebound og 1,3 assist. Benzon kom til Horsens fra Evansville Universitys NCAA I-hold.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.